2777
2789
عنوان

حلقه ازدواجمو گم کردمممم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صلوات بفرست پیدا میشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ای حلقه پیدا شو ....آشوب است در دل صاحب تو

ای چشم ها بینا شو.....ای ذهنم دریا شو....غوغا شو

بارانی هست قلبم بی تو..‌..ای حلقه گرانی...تاابد میماند

دردلم بی تو پشیمانی...شوهرم میآید میکند غوغا از گرانی

توبامن چه کردی...مرا دیوانه کردی...میدانی یاکه نمیدانی

جن ها شب بردنش عروسی  نگران نباش برش میگردونن

😂

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊

زیر تخت یا فرش رو نگاه کن 

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊
نه باب مگه میشه حلقه خرید !     فقط امیدوارم نیفتاده باشه تو چاه...

تا دیر نشده دستتو بکن تو چاه دختر خالم حلقش میدفته ولی خوب این همون لحظع میوفتا میفهمه دست میونه درش میاره

1●     خداوند حبیبش را که دنیارا  بخاطر او افریده فراموش نمیکند   2●من زیر ۲۰ سال هستم هرکی با سن من مشکل داره میتونه جمع کنه از نی نی سایت بره 3● بزرگی هم ب عقله  کسی هم نی نی سایت رو نخریده پس نیاین نگین سنت کمه ال نکن بل نکن همونجور ک من اجازه ندارم  شمارو از نی نی سایت محروم کنم شمام  همینطور دوست عزیز
اصلا نشونه خوبی نیست گم کردن یهویی حلقه ،😟یه فیلمم ساختن براش من یادم نمیاد اسمش 

خب چیکار کنه خوب نیس جز اینکه دلشو خالی کنی کمکی نکردی

1●     خداوند حبیبش را که دنیارا  بخاطر او افریده فراموش نمیکند   2●من زیر ۲۰ سال هستم هرکی با سن من مشکل داره میتونه جمع کنه از نی نی سایت بره 3● بزرگی هم ب عقله  کسی هم نی نی سایت رو نخریده پس نیاین نگین سنت کمه ال نکن بل نکن همونجور ک من اجازه ندارم  شمارو از نی نی سایت محروم کنم شمام  همینطور دوست عزیز