2777
2789
عنوان

چرا کسی جوابمو نمیده؟😔

76 بازدید | 11 پست

من تو اقدامم خونه کسی بودیم نمیدونستم تو چاییشون زعفرون ریختن مشکلی پیش میاد؟😔 و اینکه زیر شکمم درد میگیره ول میکنه از چی میتونه باشه؟

💕😍عشقِ مامان بابا خوش اومدی به دنیامون😍💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منظور از نخوردن زعفران اینه که خود زعفران رو دم کنی بخوری. وگرنه با یه ذره زعفران مشکلی ایجاد نمیکنه. ضمن اینکه از این بعد سعی کن مراعات کنی

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
عزیزم منظور از نخوردن زعفران اینه که خود زعفران رو دم کنی بخوری. وگرنه با یه ذره زعفران مشکلی ایجاد ...

خودم ک استفاده نمیکنم اومدیم مهمونی نمیدونستم تو چاییشون ریختن یهو فهمیدم دیگه یدونه چای خوردم دیگه نخوردم

نه دیروز پریروز تو نرم افزار سیکل پریودیم روز تخمک گذاریم بوده از چند روز قبلم ک تو اقدامیم

نفخ و درد زیرشکم طبیعیه نگران نباش ولی از زعفرون و زرشک و رازیانه و...اینچیزا کاملا دوری کن 

خدایا🕋با امید تو به زندگیم برگشتم نا امیدم نکن از زندگی و دوباره فرشته نازموسالم وسلامت بهم برگردون و دامنموسبز کن امیدموازم نگیر خدا🕋😔
نفخ و درد زیرشکم طبیعیه نگران نباش ولی از زعفرون و زرشک و رازیانه و...اینچیزا کاملا دوری کن 

اها خیلی ممنون.تو خونه ک خودم رعایت میکنم اینجا یهویی شد واس همین ترسیدم گفتم بپرسم

خودم ک استفاده نمیکنم اومدیم مهمونی نمیدونستم تو چاییشون ریختن یهو فهمیدم دیگه یدونه چای خوردم دیگه ...

نگران نباش هیچ اتفاقی نمیفته

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺