2777
2789
عنوان

چقدر سخته بخاطر بی وفایی و خیانت، واقعا بخوای جدا بشی ...😔

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیش مشاور رفتی تاحالا؟

آره خیلی، یه بارم باهم رفتیم ، پیش چند نفرم رفتم اولیه که همون اوایل رفتم گفت تا دادخواست طلاقو نبینه درست نمیشه . بقیه هم گفتن بهش فرصت بده از لحاظ روحی بیماره ، گذشته سختی داشته و از لحاظ مالی سختی کشیده بوده و نشانه های افسردگی هم داره ،  ولی من اصلا حق نمی‌دم بعد از اینهمه فرصت دادن و کمک به اینکه حالش خوب بشه بازم کاراشو تکرار کنه

رفتارش با شما چجوریه؟ رابطه ج ن س ی چی؟ سرد نشده؟

میگم مهربون و با محبت هست ، رابطه مون قبل این جریانات خیلی بهتر بود الان کم شده  ولی قطع نشده ، اما در کل اون آدم مشتاق به زندگی با من که سه سال اول زندگیمون بود نیست 

میگم مهربون و با محبت هست ، رابطه مون قبل این جریانات خیلی بهتر بود الان کم شده  ولی قطع نشده ، ...

ببین شما با یک بیمار طرفی و اینو باید بپذیری اگه میخوای باهاش ادامه بدی...

همونطور که من پذیرفتم و میدونم اینا از ضعف همسرمه...

سعی کن فضای معنوی خونه رو بیشتر کنی تو تاپیکات دیدم که گفتی قبلا مداح بوده

از امام حسین کمک بخواه 

اینستاش رو حذف کن و چک نکن

بنظرت چه سودی داره چک کردن؟؟؟

جز اینه که اعصابت داغون میشه؟؟

واقعیت اینه که ما نمیتونیم بازدارنده باشیم متاسفانه، باید خودشون بخوان،خودشون سرشون به سنگ بخوره....

الان کل دغدغه ی شما اینه که بره چت کنه با هرزه ها؟؟

بکنه!به درک

خدا که نمیاد یقه ی شما رو بگیره

خدا فقط ما رو برای اعمال خودمون بازخواست میکنه

من که تصمیم گرفتم اصلا چک نکنم و بسپارمش به خدا

و در جایگاه خودم خوب عمل کنم 

مشکل ماها اینه که فک میکنیم ازدواج یعنی طرف بشه خدامون و...

درحالی که ازدواج هم یه امتحانه تو مسیر بندگیمون...

ما فقط باید تلاش کنیم که خودمون رشد کنیم و قویتر بشیم

حالا این وسط طرفمون هم ممکنه تاثیر بگیره از ما

ممکن هم هست بی تاثیر باشه اما فایده ش عاقبت بخیری خودمونه...

هرچند که سخته اما عوضش جلو خدا سرمون بالاس که همه ی تلاشمونو کردیم و خودمون راه درست رو رفتیم

ببین شما با یک بیمار طرفی و اینو باید بپذیری اگه میخوای باهاش ادامه بدی... همونطور که من پذیرفتم و ...

چی بگم خیلی سخته اینجوری ادامه دادن ، خیلی سخته با یه آدم افسرده و ناامید که مدام از اعتمادت سواستفاده می‌کنه زندگی کنی ، خیلی وقتا سعی کردم فرصت بدم چک نکم ، ولی یهو یه جرقه خورده و روز از نو ... الان واقعیتش دیگه ازین میترسم نکنه کارش به جاهای ناجور بکشه ، اونوقت من چطوری میتونم مادر بچه هایش باشم ، از طرفی اصلا هم بچه نمی‌خواد که البته الان خود منم نمی‌خوام، ولی تا کی ...

چرا افسرده و نا امیده؟؟

نوجوونی و جوونی سختی داشته ، به خواسته های نرسیده ، هر چقدره من تلاش کردم خوبی ها و توانمندی هاشو به چشمش بیارم این چند سال نشده ، اهل تفریح نیست ، بین عقلم که میگه برو و دلم ک میگه هنوز فرصت بده موندم ، دیگه اونجوری مثل قبل دوسش ندارم