2777
2789

سلام دوستان ... خیلی دلم گرفته گفتم اینجا یکم درددل کنم ... آه از دست شوهرم که دو ساله خنده واقعی رو ازم گرفته ، بعد از دو سال خیانت های مجازی و مکرر شوهرم هنوز نتونستم جدا شم 😔 ۵ساله ازدواج کردیم ..هنوز نمیدونم میتونم تنهایی رو طاقت بیارم یا نه ... بعد از هر بار قول دادند امیدوار میشم که ایندفعه درست میشه اما همیشه تکرار کرد و منو بیشتر داغون کرده...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه ۳۱ سالمه ... چه فرصتی واس آدمهای دیگه

یعنی چون ممکنه دیگه موقعیت ازدواج نداشته باشی میخوای با یه خائن ادامه بدی؟

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

خیلی سخته از عاقبت طلاق و اینکه گیر آدمای ناجور بیفتم خیلی میترسم

بهتر از اینه که یه عمر پیش یه مرد که دوستت نداره زندگی کنی . گیر ادم بدیم نمیفتی مگه الکیه . 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 
چجوری متوجه خیانتاش شدی خیانتش چه مدلیه

مجازی بوده همشون ولی چندبار حرفای ناجورم زدن ، خودش میگه به هیچکسی دست نزدم ولی نمیدونم راسته یا دروغ، آخرین بار چند روز پیش داشت به قرار میذاشت با یکی متوجه شدم ، دختره بی شرف میدونستم متاهله شوهرم می‌گفت میترسم قرار بذاریم پریود شم .. اونقدر داغون شدم دیدم چتاشونو . اینستاشو دارم

یعنی چون ممکنه دیگه موقعیت ازدواج نداشته باشی میخوای با یه خائن ادامه بدی؟

نمیدونم، خیلی مرد خوبی بود ، خیلی مهربونه خیلییییی با محبت از گل نازک‌تر نمی‌گفت بهم ، نمیدونم چرا اینجوری شد 😂

بهتر از اینه که یه عمر پیش یه مرد که دوستت نداره زندگی کنی . گیر ادم بدیم نمیفتی مگه الکیه . 

خودش هر بار میگه من عاشق زندگیمون و توام ، دیگه تکرار نمیکنم ، نمی‌ذارم بری ، طلاقت نمی‌دم 

مجازی بوده همشون ولی چندبار حرفای ناجورم زدن ، خودش میگه به هیچکسی دست نزدم ولی نمیدونم راسته یا درو ...

همسرت نمیدونه اینستاشو داری؟؟؟

اولین بار که متوجه شدی چجوری بهش گفتی و واکنش همسرت چی بود؟

خودش هر بار میگه من عاشق زندگیمون و توام ، دیگه تکرار نمیکنم ، نمی‌ذارم بری ، طلاقت نمی‌دم 

چی بگم والا خودت میدونی . ولی من بودم جدا میشدم این مرد تا اخر عمرش خیانت میکنه ‌. یا باید عادت کنی و کنار بیای یا کارو یسره کنی

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 
همسرت نمیدونه اینستاشو داری؟؟؟ اولین بار که متوجه شدی چجوری بهش گفتی و واکنش همسرت چی بود؟

چرا ناراحتم از اینه که می‌دونه هر از چند میبینم و اینستا و اکانتاشو سر همین جریاناتی ک پیش اومده میبینم ولی باز تکرار می‌کنه ، هر بار واکنشش پشیمونی و ندامت و اینکه تکرار نمیکنمع