2777
2789
عنوان

متاهلا چن وقت یبار با ماماناتون تلفنی حرف میزنین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 31 پست

روزی ۵ ۶ بار گاهی من گاهی مامانم فرقی نداره . اما خونشون از عید تا حالا شاید ۳ یا ۴ بار رفته باشم با اینکه دو تا کوچه باهم فاصله داریم 😂

چون از مهمون خوشش نمیاد بیشتر میگم اون بیاد

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

ماهم دوریم روزی شاید ۲۰ بار هم با مامانم هم با اجیم روزی دوبارم با بابام 

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرروز تقریبا تماس میگیریم

فعلا ب خاطر کرونا نمیرم چون مامانم دیابت داره 

میترسم برم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

روزی سه چهاربار هرکی شارژ داشته باشه فرقی ندارد خخخخ ماهی یه بارم میرم سه روزی یا کمتر یا بیشتر هستم .‌.‌‌ شهر غریبم من

اما5ساله ازدواج کردم تا الان به هیچ کدام از خانواده همسرم زنگ نزدم اصلا شماره هیچکدومم ندارم

مامان چون پرستار هستن سرش خیلی شلوغه،نمیتونم هر ساعت که بخوام زنگ بزنم ولی اگه خونه باشه یکبار اما تایم حرف زدن طوووووولانی

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍

واقعا خوشبحالتون کسی نبود حتی بگه حداقل هفته ای یبار😑

پس واقعا ما استثناییم

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

چخبره میگید روزی بیسبار ده بار ؟ مگ چی میگین؟؟!!!

من روزی یکی دوبار فرقی نداره هرکدوم بزنیم ، میرم یه هفته سه چاهارروزهم اونجامیمونم مخصوصاالان ک پدرم فوت شده....

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
چخبره میگید روزی بیسبار ده بار ؟ مگ چی میگین؟؟!!! من روزی یکی دوبار فرقی نداره هرکدوم بزنیم ، میرم ...

ما ب اون روزی نیم بارم راضییم ولی کو😏

خواهرم ۶ ساله ازدواج کرده مامانم فوووق فوق ماهی یبار زنگ بزنه خواخرمم وقتی گلایه میکنه ک اگ من زنگ نزنم تو اصلا یادت نمیفته یه دختر تو شهر غریب داری کلی بهش برمیخوره ک نه چرا من ب این خوبی ام جهاز دادم سیسمونی دادم دیگه چی میخوای😑فک میکنه فقط همه چی مادیه دیگ دو تیکه جهار و سیسمونی بدی میشی بهههترین مادر دنیا و به ازای اون بچت باید از گل نازک تر نگه بهت😑

واقعا رابطه بقیه رو با ماماناشون میبینیم کلی حسرت میخوریم

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

اسی منم مثل تو مامانم اصلا زنگ نمیزنه هربار اعتراض میکنم میگه شارژ ندارم همش خودم باید زنگ بزنم اما بابام یه روز درمیون از سرکارش زنگ میزنه

هفته ای دوروزم میرم پیش مامانم

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
ما ب اون روزی نیم بارم راضییم ولی کو😏 خواهرم ۶ ساله ازدواج کرده مامانم فوووق فوق ماهی یبار زنگ بزن ...

مادر من قبلا زنک‌میزد اما الان فقط من زنگ میزنم روز در میون  کلا سراغی از کسی نگیرم هیچکس یادم نمیکنه دوتا دوستامم همینن مگر من زنگشون بزنم وگرن اونا هیچ 

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
اسی منم مثل تو مامانم اصلا زنگ نمیزنه هربار اعتراض میکنم میگه شارژ ندارم همش خودم باید زنگ بزنم ...

باز تو زود زود میری پیشش خواهر من به زور دو سه هفته یبار میاد دو سه روز میمونه اونم انقد من میگم بهش بیا یا خودش از مادرشوهرش اینا خجالت میکشه ک نگن ماه ب ماه مامانشو اصلا نمیبینه میاد وگرنه مامانم یبار از دهنش درنمیره بگه دخترم بیا اینجا و دلم واسه نوم تنگ شده و این حرفا