2777
2789

گوشیمو مجبور شدم عوض کنم بخاطر اینکه تاچ و ال سی دیش شکست اینستا ریختم ولی رمز قبلیمو یادم رفته باید ی پیج جدید بزنم ولی پیج قبلیم خیلی برام مهمه 

تو خدا اگه کسی بلده چجوری پیج قبلمو برگردونم بهم بگه

رمزمو چجوری پیدا کنم؟

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزینه فراموش کردن رمز رو بزن اس ب شمارت میاد البته اگ از رو شماره رفتی اینستا.مال منک هفته ایی دوبار میپره رمزشم میزنم برنمیگرده مجبورم اس دادن رمز رو بزنم برگرده

برای شادی روح مامانم ی صلوات میفرستید؟😞

بچها اینستایی ک تو گوگل صفحه باز میکنه با چیزی ک تو اپیکیشن من زده فرق داره گزینه هاش 

بعد اینستا فارسی جواب نمیده میزنه ب اینگلیسی امریکایی باید برم جلو ک منم بلد نیستم تو رو خدا یجوری کمکم کنید

من پیجمو برگردونم

گزینه فراموش کردن رمز رو بزن اس ب شمارت میاد البته اگ از رو شماره رفتی اینستا.مال منک هفته ایی دوبار ...

فراموش کردن رمز چی میشه ب اینگلیسی

لینک که فرستادم تو هایلایتاش  گفته فراموشی رمزو و کلی ترفند داره

لینکه باز نمیکنه چرا😭😭😭😭