2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4706464/تجربه-من-از-کرونا-و-نذر-منح

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  

سلام عزیزم خوبی؟داروی امام کاظم رو ک گفتی برای افرد با سن تقریبا51میشه استفاده کرد اخه مامانم علایمشو داره خودشم یکم چاقه ضرر نداره ک براش

خدایا یاورم باش☝☝☝
سلام عزیزم خوبی؟داروی امام کاظم رو ک گفتی برای افرد با سن تقریبا51میشه استفاده کرد اخه مامانم علایمش ...

نه عزیزم ضرر نداره اصلا در موردش تو نت بخون پر از فایدست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم توبیمارستان بستریه خودمم گرفتم داروامام کاظمخریدم ببرم بیمارستان بدم بهش خوبه

اره عزیز بهش بده خوبه ولی ای کاش قبل بستری بهش میدادین 

سعی کن براش دمنوش ببرید غذای بیمارستانی زیاد نخوره . روزی یدونه گوجه کبابی ببرید بخوره

اره عزیز بهش بده خوبه ولی ای کاش قبل بستری بهش میدادین  سعی کن براش دمنوش ببرید غذای بیمارستان ...

ممنونم عزیزم

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  

من تاپیک قبل خوندم ولی واقعآ گیج شدم چون همش توضیح داده بودید اصلآ نفهمیدم چیشد میشه درخواستمو قبول کنی یا همینجا خیلی کامل واسم توضیح بدی برا کرونا و داروی امام کاظم چون میخام بفرستم واسه دوستم که کرونا داره میخام اشتباه نشه یوقت ازت ممنوم😢خیلی درد داره اتفاقی تاپیک شمارو دیدم گفتم شاید معجزه شه اونم خوب بشه

نه عزیزم ضرر نداره اصلا در موردش تو نت بخون پر از فایدست 

سلام عزیزم نمیدونم میای  ب تاپیکت سر بزنی یا نه .من کرونا گرفتم برا بار دوم حامله ام هستم و ی بچه دوساله دارم سه روز اول مث سرما خوردگی بود علائم از دیروز سرفه های وحشتناکی میکنم بچمم آب ریزش بینی داره میترسم گوشام کامل کیپ شدن بزور نفس میکشم از درد گلو و سینه دارم میمیرم .برام دعا کن تورو خدا از بس گریه میکنم دارم دیوونه میشم

وعده های تو اشک شد.....از چشم ترم ریخت🥀
من تاپیک قبل خوندم ولی واقعآ گیج شدم چون همش توضیح داده بودید اصلآ نفهمیدم چیشد میشه درخواستمو قبول ...

ببخش عزیزم من خیلی کم میام نی نی سایت تازه کامنتتو دیدم شرمنده امیدوارم دوستتون خوب شده باشه

سلام عزیزم نمیدونم میای  ب تاپیکت سر بزنی یا نه .من کرونا گرفتم برا بار دوم حامله ام هستم و ی ب ...

عزیزم من کم میام نینی سایت امیدوارم تا الان دیگه خوب شده باشی شرمنده دیر کامنتتو دیدم 

عزیزم من کم میام نینی سایت امیدوارم تا الان دیگه خوب شده باشی شرمنده دیر کامنتتو دیدم 

سلام آجی ممنون دشمنت شرمنده آره خدارو شکر بهترم خیلی سخت گذشت ولی

وعده های تو اشک شد.....از چشم ترم ریخت🥀