2777
2789
عنوان

پایه ها 📣بیاین سوالات عمومی از هم بپرسیم🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 31045 بازدید | 2218 پست
کدام گوشت طعم شیرین دارد؟

خرچنگ؟

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرق تایگون و لایگر   ؟؟؟

هر دو از پدر مادر شیر و ببر هستن 

ولی جابجا 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

نه اخه این نیست 😂

چرا دیگه یکم فک کن🙈🙈🙊😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
فورباغه😛🤣

میگم سارا..اونروز اومدی تاپیکم گفتی شاهیکاااااااااااا

منم گفتم بلووووو...تو هم گفتی بلووووو چیه..

گفتم بلیییییی..

ولی تو چیزی نگفتی...

بعدم یادم رفتم قاطی بقیه تاپیکا تاپیکو قفل کردم...

عاقا الان فصولیم گل کرد چی میخواستی بگی؟؟😐🤒

🖤
اوهوم عزیزم  کوسه و سفره ماهی جزو ماهیان غضروفی هستن

دندون داره ها

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن