2777
2789
عنوان

پایه ها 📣بیاین سوالات عمومی از هم بپرسیم🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 31043 بازدید | 2218 پست
در متن زیر سُریر به چه معناست ؟ از جمال صورت قصر وبسیاری غلامان و سُریر مُلکِ وی  ، هیچ خبر ند ...

تخت🤔

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
به زندگی گذشته اعتقاد دارین؟ فقط دعوا نکنین...امروز یه نفر یه تاپیکی زده بود تقریبا درباره این بود

نه زیاد من به زندگی بعدم یه کم شک دارم راستش

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاخداااا خب بگو جومونگ چندسالشه و چندمین فرزند خانواده است؟؟😂

فقط میدونم سه تا پسر داره که سه قلو میباشن

و اسمشون به ترتیب   تهان  مینگوک  مانسه    (همه رو کنار هم بذاری میشه : زنده باد جمهوری کره)  

وای بچه ها جواب بدین 😐

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
باشه😒😒😒😒 همون حد بپرس

😁😁چشم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

فضانوردا از کجا اب میخورن 😃

واقعا کجاااا🤔🤔🤔

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
واقعا کجاااا🤔🤔🤔

ادرارشون و عرقشون تصفیه میشه 😃

یکی به من گفت امشب بیدار باش😐

ععع 

فقط میدونم سه تا پسر داره که سه قلو میباشن و اسمشون به ترتیب   تهان  مینگوک  مانسه & ...

برادر نیستن اصن بزرگشون کرده😂

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
درستهههههه ⁦(ノ◕ヮ◕)ノ*.✧⁩

۱۰ امتیاز بخودم 🤣

نماد شهر تهران کدام برج است؟