2777
2789

من یادمه گفتن یارو دوقلو بدنیا آورده من نمی‌فهمیدم و فک میکردم کیک دوقولو خریده😂😂😂شما ها بگین بخندیم یکم

من فکر میکردم یکی میگه موهام موخوره داره، یعنی یه چیزی عین شپش تو موهاشه، موهاشو میخوره

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر ندیده عبا میپوشیدو صورتشو میپوشوند دنبالم میکرد از ترس میمردم الان فهمیدم عمم بوده😐

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐

من که کلا مادر بزرگم اینا شمالی حرف میزدن بعد من فکر میکردم خارجی حرف میزدن بعد میرفتم غصه میخوردم که کاشکی منم زبان خارجی بلد بودم بعد یه عالمه گریه میکردم 😢😂

خاله ام قهر کرده بود اومده بود خونه پدربزرگم دست بر قضا ماهم اونشب اونجا بودیم بعد این شوهر خاله ام اومده بود دم در و هی در میزد ایناهم محلش نمیذاشتن و درو باز نمیکردن آخرش پدربزرگم عصبانی شد گفت برین درو باز کنین تا اون خرس درو از جا نکنده 

منم فک میکردم واقعا خرسه و گریه میکردم درو باز نکنین

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚