2821
2789
عنوان

همونیم ک گفتم خواهرم فرار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 13639 بازدید | 222 پست
دیگه خیلی جنایی شدینا

مجبور نیستید باور کنین اینقدر حالم بد هست ک مهم نباشه !ببین ما چقدر بدبختیم !ولی بعضی مواقع فکر میکنم نقشه اونا بوده یا ......😔🥺😭😭😭

مَن خودمَ تَک نَفَره هَف هَش نَفَرَم😹❄🎈💅💋😝👩
هر کی هست زرنگه فوری گوشیو روشن میکنع بعدش خاموش !مامان بدبختمم سواد نداره منم اینور دنیا بابامم اعص ...

یعنی اصلا سواد نداره ؟باتوجه به سن شما و خواهرتون مادرتون باید جوون باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کجایین اون کجا فرار کرده تو شهر خودتونه من تاپیکت رو نخوندم قبلی رو

مامانم اینا کرج هستن ما شهرری !جون عزیزتون اشنایی چیزی ندارین ؟؟؟مامانم خیلی ساده اس !سوادنداره !یکی باشه ردشونو بزنه 

مَن خودمَ تَک نَفَره هَف هَش نَفَرَم😹❄🎈💅💋😝👩

احتمالا جایی است که خودش خواسته رفته ..چون تماس گرفته بوده . از خانواده خسته شده گولش زدن کشودن بیرون ی هفته دیگه خسته میشه پشیمون میشه دلش برای خانواده تنگ میشه . دختر همسایه ما فرار کرد با پسر مورد علاقه ش . پسره رفته بود ی خونه کوچیک اجاره کرده بود دختره هم طلاهاش فروخته بود وسایل خریده بودن . ی هفته مونده بود خسته شده بود وسایل جمع کرد اومد خخخخ

کی باعث شد فرار کنه اونا باید خجالت بکشن 

والا من خودم این دوران ۱۸ سالگی رو گذروندم تو زندگی م همه نوع کمبودی داشتم یه پدر ک مدام کتک میزد و تحقیر میکرد ولی یکبار ب فرار فکر نکردم هدفم درس خوندن بود ک از خونمون برم‌.

۹سال پیش میشد امکانات صفر نه گوشی نه اینترنت‌

الان ک همه بچه ها همه چیو دارن همه نوع ازادی  نمیدونم چشونه

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
این دیگه دختر خونگی نمیشه بی خیالش شید به فامیلم بگید فرستادیمش ترکیه دانشگاه

دلم واسه بچه های تو و اون پنج نفری ک لایکت کردن میسوزه

🍃مرگ بر شاه با اون قیافه میمونش    

نمیدونم چی بگم خدا عاقبتشو ب خیر کنه ۰🤲

ولی عزیزم شماهم خیلی مقصرید ک کار ب اینجا کشیده اگع همون موقع ک شوهرت بهت گفت با پسرا درارتباطه و عکسای نیمه برهنه از خودش تو اینستا میزاره ب پدرو مادرت یا ی بزرگتر میگفتی الان چنین اتفاقی نمیافتاد وکار ب اینجا نمیکشید ن اینکه تازه هی باهاش مهربونی کنی ب قول خودت

فقط امیدوارم پشیمون بشه و برگرده چون تهش بی ابرویی خودشه فقط

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز