2777
2789

اقای ما اصولا خیلی مغروره و اصلا پاپیش نمیذاشت برای اشتی 

اما چند دفعه وقتی اشتی کرد یه کار کردم بهش خوش بگذره بعدش که سعی کنه پیش قدم شه 

اما خب تااین عادت دیرینه رو کنار بذاره یه کم زمان میبره

شماها بعد قهراتون چه خبره؟😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهر نميكنيم

ولي ديدم يكي از دوستان قهر ميكنه بعد شوهرش براش طلا ميخره اشتي ميكنن😂اونم باحاله

البته مثلا يكي دوماه قهر ميمونه

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...
قهر نميكنيم ولي ديدم يكي از دوستان قهر ميكنه بعد شوهرش براش طلا ميخره اشتي ميكنن😂اونم باحاله البت ...

اون دوستت قید زندگیش و زده... 

زن و مردی که چند ماه قهر باشن بالاخره کارشون به جاهای باریک می‌کشه...

چکار کردی مثلا؟🤔

ممم مثلا تا گفت  ببخشید خندیدم گفتم باشه 😁

یا مثلا لوس بازی دراوردم 

یا مثلا پریدم روش گفتم بخشیدمت حالا منو دور خونه بچرخون از دلم دربیاد و پیتیکو پیتیکو کنان خونه گردی کردیم 

ولی اون چیزی که تو ذهن منحرف شماست نمیگم 😂😂تسبیحم کو🤨📿

اون دوستت قید زندگیش و زده...  زن و مردی که چند ماه قهر باشن بالاخره کارشون به جاهای باریک می‌ ...

😀اره ولي خب خودش دوست داره لذتي كه از طلاهاش ميبره از غم قهر با شوهرش بيشتره براش 

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...
قهر نميكنيم ولي ديدم يكي از دوستان قهر ميكنه بعد شوهرش براش طلا ميخره اشتي ميكنن😂اونم باحاله البت ...

عوووووف 

من اگر بخوام کشش بدم شاید سالیان سال طول بکشه 😂😂

ولی عجب جاپایی سفت کرده 

بعید بدونم شوهره بذاره دوستت زیاد قهر کنه 😂

حالا یه بارم تو برو اون ذوق کنه از طرف جمعی از در کف ماندگان پیش قدم شدن همسر😁

اتفاقا همیشه میگه که یبارم تو نمیای منتمو بکشی😂

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...