2777
2789
عنوان

بعد از زایمان هیکلتون چجوری شد؟

451 بازدید | 23 پست

کیا هیکلشون مثل روز اول شد؟؟

چکار کردین برای هیکلتون بعد زایمان چه کنی استفاده کردید چیا خوردید؟؟؟

اونایی که سزارین کردن هم بگن چجوری من میخوام سزارین کنم چون دیر تر میتونن راه بیوفته و سخت تر

نزاییدم هنوز

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل هر دو زایمان توی موقع بارداری از ماما پرسیدم مشکلی نیست برای تغذیه گفت نه رفتم تغذیه برنامه گرفتم نشون ماما دادم گفت مشکلی نیست پیش رفتم سر پسرم با این همه تلاش ۴ کیلو چاق شدم سر دخترم ۳ کیلو شبا شام نمی خوردم پیاده روی می رفتم همین

منم یه ماه بعد شکمم مث اول شد سزارینم بودم و شکر خدا زود راه افتادم 

خدایا اگر گاهی به جای تو درگاه دیگری را زدم ببخش مرا شرمسارم... خدا دوستت دارم 😘😍برای نی نی ام آرزوی سلامتی دارم دخترم عاشقانه دوستت دارم عشق من و بابایی. 😍همسرم و عشق اولم دوستت دارم سالم باشی همیشه 

من هیکلم مثل روز اول شد ۵۵ کیلو شدم قدمم ۱۶۵ 

تازه شکمم ترک نخورد دکترم گفت چی استفاده کردی که شکمت ترک نخورده گفتم هیچی.

سزارین شدم دی ۹۸ بیمارستان لاله

فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم 
قبل هر دو زایمان توی موقع بارداری از ماما پرسیدم مشکلی نیست برای تغذیه گفت نه رفتم تغذیه برنامه گرفت ...

ایشالا منم اوکی بشم بعدش سه کیلو اینا چاق شم اشکال ندارن بازم نرمال میترسم بیشتر باشه

من یه هفته بعد سزارینم شلوار جین قبل حاملگیمو پوشیدم رفتم بهداشت.گن بستم ولی یه مدت بعد بخیه کشیدن ک ...

مشکلی نداره بعد سزارین گن بستن؟ بخیه ها باز نمیشن؟

مادر یه نی نی 👶