سلام من باردارم بخاطر اینکه وزنم زیاد نره بالا یه روز درمیون میرم با دخترم پیاده رویی با رعایت بهداشت هم خودم هم دخترم دو تا ماسک و الکل و جاهای شلوغم اصلا نمیریم ولی امروز مجبوری رفتم داروخونه برا دخترم شامپو بخر والکل واین چیزا راحت ۲۵۳ تومن خرج کردیم اومدیم از هفته پیش تا حالا همه چی گرونتر شده یا من خسیسم بنظرتون🤔🤔
♡گر نگه دار من آن است ؛♡که من میدانم ♡شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد ♡عزیزان کاربرقدیمی هستم♡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گرون شده من خودم رفتم چهار متر کنار فرشی بگیرم گفت 2 تومن با تخفیف در صورتی که همین پارسال میشد 900
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
وحشتناک شده.پوشک مای بی بی 50 بود ماه قبل.چند روز قبل شد 72.همین الان ک جلو فروشگاهیم 110...دیگه چی بگم..فقط خدا به دادمون برسه...ایت مسولین بی کفایت ک هیچ کاری نمیکنن و خودشون تو رفاه مطلقن
کرونا اومده که مرز بیرون و گرونی رو متوجه نشی نه عزیزم شما خسیس نشدی اجناس سر به فلک کشیده ...
بخدا آدم دلش میخواد کلا سر به بیابون بذاره اونروز به شوهرم میگفتم نمیشد آدم بره تو جنگل جایی زندگی کنه همه چیزای زندگیش و از طبیعت برداره و استفاده کنه اینقد خندیدیم
فقط خدا به داد اونایی که ندارن برسه وایی
♡گر نگه دار من آن است ؛♡که من میدانم ♡شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد ♡عزیزان کاربرقدیمی هستم♡