2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ببخشید من میخواستم چندتا سوال در مورد کارایی که دخترتان انجام میده بگین یا حرف زدنش این چیزا !? ...

سلام 

دختر من چهار دست و پا میره جیغ میزنه با صدای خیلی بلند همش میخنده. میشینه (البته خودش زیاد تمایل نداره چون شیطونه میخواد فقط بره و بازی کنه خیلی نمیشینه) حرف زدنشم به من میگه مامان هر وقت میخواد غر بزنه برام مرتب ماما ماما میگه بابا و دد و ب ب میگه از سه ماهگی وقتی رو پا وایمستونمش قدم بر میداره و به قول ما تاتا میکنه دیگه تازگی یکم کنار وسایل میخواد واسته خیلیم  میرقصه یعنی داعم در حال نی نای نای هست بشکن هم حالتشو میگیره با دستاش وقتی من میزنم براش دلش میخواد بزنه بهش میگم ناز کن نازم میکنه دست میزنه 

😅😅😅دیگه چیزی به ذهنم نیومد 

دختر شما چیکار میکنه؟

سلام  دختر من چهار دست و پا میره جیغ میزنه با صدای خیلی بلند همش میخنده. میشینه (البته خودش ...

وای ماشاءالله خیلی عالی 

دختر ما بابا ماما و صداهای دیگه که نمیدونیم چیه میگه خیلی خوش خنده است 

دستش میگیره به همه جا بلند میشه و حتی به بغل میره دوندون ۷ ماهگی درآورد دوتا پایین 

عکس هارو میبینه میشناسه میخنده و یا اسم خواهرمو میارم نگاه به در خونه یا اطراف میکنه 

چهاردست پا میره آهنگ میزاریم خودش تکون میده _یا دستاش میاره بالا تکون میده 

کلا آویزون در دیوار مبل میز _دست نمیزنه 

کلا احساسم اینه چون دیر دندون درآورد زبون هم دیر در بیاره ولی خیلی زیرک باهوش حواسش به همه چی هست _چند ثانیه دستش ول میکنه از جایی رو پاش وایمیسه 

دیگه همینا ....

[ سلام دوستان، موقت با این کاربری وارد شدم تا زمانیکه کاربری قبلی رو آزاد کنن]
وای ماشاءالله خیلی عالی  دختر ما بابا ماما و صداهای دیگه که نمیدونیم چیه میگه خیلی خوش خنده اس ...

خیلی خوبه 😍

من دخترم هنوز دندون در نیاورده دیر دندونه فکر کنم وای نمیسته خودش به تنهایی فقط تلاششو میکنه و حالتشو میگره دختر منم خیلی خوش خنده است 😍

البته دختر من هنوز هشت ماهش کامل نشده

ممنون خب باید کمکش کنید و هی دستاش بگیرید به جایی از پشت نگه دارید  انشاءالله در میاره هرچقدرم ...

اره اتفاقا منم خیلی به این موضوع فکر میکنم اخه کی دلش میاد شوهر میده. من همیشه به شوهرم میگه انشاالله اینقدر تو زندگی موفق باشه شاد باشه وضعش خوب بشه ازدواجم نکنه فقط لدت زندگیشو ببره وااااقعا تا ادم خودش حس نکنه پدر ماد شدن رو نمیفهمه مادر پدرش چیکشیدن.  منم تو بارداری خیییییلی گریه میکردم و عصبی بودم همش میترسیدم برا بچه بچم از دوماهگی میخندید خدارو شکر ولی خیلی حساسه 😓اگه من گریه کنم یا یکی سوزناک حرف بزنه یا تلویزیون اذان و قران پخش کنه یا باباش یهذره صداش بره بالا یا تو فیلم یکی ناراحت باشه و گریه کنه شدیدااا گریه میکنه همه بچه ها گریه کنی واکنش نشون میدن ولی به نظرم دختر من خیلی شدیده واکنشش مثلا خالش داشت یکم سوز ناک قربون صدقش میرفت دخترم کلییی گریه کرد خدا نگهشون داره من واااقعا نمیفهمیدم هیچوقت بچه اینقدر عزیز باشه 

بدیم دست شوهر که مثل شوهرا ما قدر ندونن 😅😅🙄🙄

اره اتفاقا منم خیلی به این موضوع فکر میکنم اخه کی دلش میاد شوهر میده. من همیشه به شوهرم میگه انشاالل ...

بله کاملا موافقم 

ولی خب خیلی احساسی دخترتون سعی کنید عادی باشه والا به مرور اذیت میشه 

وقتی ازجایی میفته یا گریه میکنه برا چیزی زیاد نازش نکشید بنظرم تا درست بشه یعنی زیادی از حد نازکشی کنید عادت میکنه و خودتون اذیت میشید 

ولی مرد و همسر خوب هم هستش بالاخره نمیشه که عشق زندگی ازشون بگیریم 

خب بعضی خانم ها هم قدر شوهر نمیدونن طبیعیه

بله کاملا موافقم  ولی خب خیلی احساسی دخترتون سعی کنید عادی باشه والا به مرور اذیت میشه  ...

اره حق با شماست😬

نه من ناز نمیکشم اتفاقا برا چیزایی دیگه خیلی گریه نمیکنه مثلا چیزیش اگه خیلی ناجو بشه گریه میکنه ولی خیلی دل نازکه برا این چیزا 

من میگم شاید چون مدام صدای گریه منو میشنیده زمان جنینی و بهش استرس وارد میشده و بعدانم‌ شیر جوش خورده اینحوریه😞و صداهای اونارو مثل اون میشنوه😓

انشاالله که بزرگ شه خوب شه

ممنون

اره حق با شماست😬 نه من ناز نمیکشم اتفاقا برا چیزایی دیگه خیلی گریه نمیکنه مثلا چیزیش اگ ...

اهان بله امکانش هست خب 

انشاءالله که بهتر میشه خداوند حفظش کنه...

ممنون از راهنمایی تون