2777
2789
اصلا نمیتونم اضطرابم رو کنترل کنم.صبحها و عصرها حالم خیلی بد میشه همش فکر میکنم تنگی نفس دارم.کسی بع ...

علائم کرونا تا ماهها ممکنه در فرد بمونه 

منم افسردگی گرفتم بدنم ضعف داره 

باید زنجفیل و دارچین و عسل زیاد بخوری چیزای گرم بخور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دیروز انقدر سر کلاس آنلاین پسرم که گوش نمیداد عصبی شدم که دستام میلرزید حالا نمیدونم از عوارض ک ...

مشکل منم همینه دیگه نمیتونم هیچ استرسی رو تحمل کنم.بعد یکماه منم هنوز گلو درد دارم.بویاییم هم خوب نیست هنوز.نمیتونم کارهای خونه رو انجام بدم.مثلا کارمندم و بچه هم دارم

هر روز ویتامین سی و زینک میخورم.یکماهه فقط کارم خوردن عسل با چاییه.اما انگار هیچیزی تغییر نمیکنه.

منم گلو درد رو دارم آب نمک غرغره کن و بخور جوش شیرین هم بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن ضرر داره!

من دوهفته است که کرونا گرفتم و هنوز گلو درد دارم.

البته من سبک گرفتم و علائمش در حد یه سرماخوردگی بود خداروشکر .ولی اضطرابم ریخت بابت کرونا. خوب دوباره رعایت میکنیم و امیدوارم دیگه نگیریم . شما هم زیاد بهش فکر نکن. خدا رو شکر که خوب شدی.

سلام.دوست عزیز.براتون درخواست دوستی فرستادم.خوشحال میشم قبول کنید.برای ماجرای پیش اومده برای پولتون هم واقعا متاسف شدم وحالتون رو درک میکنم.چون من هم دقیقا همین مسالع برام پیش اومده.شوهرم بدون اطلاع من وبا پنهانکاری اومده ۵۰۰ملیون از بدهیا و وامای برادرشو تسویه کرده.این در حالی ک من با دوتا بچه زندگی معمولی دارم.ی خونه وی ماشین.وبدتر اینکه همه مردا وزنای خانواده میدونستن ب جزمن.از اون روز ک اتفاقی پیامشو دیدم فهمیدم چنین کاری کرده.دیگه ادم سابق نشدم.دستم تو خونه ب هیچ کاری نمیره.دیگه دلم نمیخاد مدیریتی کنم.ک پول جمع بشه برا اینو اون.اخه مرد این چ کاری بود کردی.اصلا تمام باورامو نابود کردی.ی لحظه با اون کامنته حالم بدشد ک گفت خودت زن نبودی شوهرتو ضبط ورفت کنی.خدا لعنت کنه ادم سواستفاده گر.این درحالیه ک این برادرشوهرم مثل شاه رفتار میکنه.بهترین غذا.بهترین لباسا.فک کن بچه هاش شبهای مهمونی عید وسطای مهمونی میرفتن ی دست لباس دیگه میپوشیدن.خانومش پارسال رفته ۸ملیون داده گرامافون.دوتا خونه داره.باغ داره.شالی برنج داره.اصلا نمیدونم باید چیکار کنم.دلم با شوهرم صاف نمیشه.اونم اصلا براش مهم نیست

ما زندگیمون رو بدون پشتوانه شروع کردیم.من زمانی ک شوهرم دانشجو بود سرکار میرفتم.چهارسال روزی ده ساعت کار کردم.پول اونموقع ارزش داشت.نگشتم.نپوشیدم.جمع کردم برا اقا.شد سرمایه اولیه کارش..بعدش نرفتم سرکار تو خونه موندم.بچشو بزرگ کردم خدا شاهده ۴۰روز,۴۰روز منو بچشو شهر غریب تنها میذاشت.ک اگه زندانی هم بودیم ی نگهبانی درو باز میکرد ببینه زنده ایم یا مرده.انقد بی شعوری از شوهرم،منو از زندگی دلسرد کرده