2777
2789
عنوان

شوهرم بچه داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 42 پست

پرینت حسابش بگیر  اگه بچه داشته باشه ماهیانه پول به حساب کسی می ریزه!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشنا ماهم مدام به زنش همینارو میگفت مثلا به پسرش میگفت یه خواهر کوچولو هم داری

اخرشم معلوم شد یه زن و بچه دیگه هم داره

این زنشم ول کرد رفت پیش اونا پسرشم برد

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

برو اداره ثبت احوال سوال کن

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  

والا ادم نمیدونه چی بگه ؟ کلا اهل شوخی و حرفای الکی اینا هست ؟ 

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

دیگ دیر یکم ولی بازم پیگیر باش من با یه نفر سنتی قرار شد اشنا بشیم شناسنامشم پاک بود پروفایلش عکس نوشته رها بود میگفتم از اینو گذاشتی میگفت از وقتی عاشقت شدم اسمم رهاست 

...

بعد یروز سر کار وسوسع شدم اسمشو با کد ملی زدم ببینم پرونده چیزی داره یا نه دیدم پرونده طلاق داره بچشم پیش مادرشه اسم بچشم رهاس ...😂😂😂

کثافت کار بلد بود بی سرو صدا گفتم من همه چیزتو فهمیدم دیگ بهم نزدیک نشو

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤

چند سالی ازدواج کردی؟ داره باهات شوخی میکنه اگه زن و بچه داشت هر چقدر هم مخفی کاری کنه از یه فامیلی همسایه از نزدیکانش یکی تو حرفاش لو میداد مطمعن باش داره باهات بازی میکنه آخه اگه یه مسله این چنین بزرگی رو نمی تونه مخفی کنه

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
دیگ دیر یکم ولی بازم پیگیر باش من با یه نفر سنتی قرار شد اشنا بشیم شناسنامشم پاک بود پروفایلش عکس نو ...

چجوری اینکارو کردی توی کدوم سامانه زدی؟؟؟وااای ینی واقعا میشه فهمید

چجوری اینکارو کردی توی کدوم سامانه زدی؟؟؟وااای ینی واقعا میشه فهمید

من کارمند دادگستریم زدم چون پرونده طلاق داشت فهمیدم ....

که کار غیر قانونی و تا حکم نباشه حق استعلام از ثبت احوال نداشتم

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
من کارمند دادگستریم زدم چون پرونده طلاق داشت فهمیدم .... که کار غیر قانونی و تا حکم نباشه حق استعلا ...

میتونم منم بهتون کد ملی و اینارو بدم پیگیری کنیددد؟؟ خیلی ممنون میشم ازتون واقعااا