2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲ ۴ ۵ ۶ ۱۱ ممکنه معنی غیرپایداری رو‌بگید ؟

"توسعهٔ پایدار فرآیندی است که آینده‌ای مطلوب را برای جوامع بشری متصور می‌شود که در آن شرایط زندگی و استفاده از منابع، بدون آسیب رساندن به یکپارچگی، زیبایی و ثبات نظام‌های حیاتی، نیازهای انسان را برطرف می‌سازد."

حالا غیر پایدار شامل هر کاری میشه که به منابع و محیط زیست آسیب بزنه

"توسعهٔ پایدار فرآیندی است که آینده‌ای مطلوب را برای جوامع بشری متصور می‌شود که در آن شرایط زندگی و ...

میوه وارداتی چه آسیبی به محیط زیست میزنه؟

ازتوضیحتون ممنونم

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

میوه وارداتی چه آسیبی به محیط زیست میزنه؟

میوه هایی مثل بلوبری اووکادو . دراگون 

یا اناناس و موز و انبه که وارداتی قدیمی هستن.

دلیلش هم حمل و نقل طولانی و در پی اون الودگی بیشتر 

و کشاورزی تک محصولی که به دلیل تقاضای بالا ایجاد میشه

دیگه خدایی 8 که خیلی جااا افتاده :D لامپ اضافی خاااموش :D

تقصير شوهرمه حتي بيرونم ك بريم ميگه خاموش نكن 😑

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
 مصرف گوشت تعادل محیط زیست رو به هم میزنه؟ یا میوه وارداتی؟ در کل به نظر من گزینه ها بی ربط به ...

میوه وارداتی رو بالا گفتم دلیلش رو.

مصرف گوشت هم به این دلیل هست که نسبت مصرف گوشت به سبزیجات در توسعه پایدار 25 به 75 هست و از این میزان بیشتر بشه ناپایدار محسوب میشه. و همچنین به دلیل عدم نابودی منابع حیوانی و کشتار بیرویه.

تمام موارد بر اساس توسعه پایدار هست،شاید فکر کنید بی ربطه اما وقتی درباره اش تحقیق کنید ربطش رو متوجه میشید

میوه وارداتی رو بالا گفتم دلیلش رو. مصرف گوشت هم به این دلیل هست که نسبت مصرف گوشت به سبزیجات در تو ...

کارای غیر پایدار و توسعه پایدار ترجمه چه کلمه هاییه؟ برم ببینم داستان چیه چون با عقلم جور درنمیاد. بیشتر شبیه اقتصاد مقاومتیه به نظرم. مرسی عزیزم

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.