2777
2789

عزیزم،گوشش عفونت داره، حتما باید بره دکتر و چرک خشک کن بخوره وگرنه دردش آروم نمیشه، فعلا بهش شیاف بزن

اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.
تو رو خدا اگه میدونید راهنمایی کنید شوهرم شبکاره من تنهام

یک پیاز بزار رو گاز  خوب که پخت  معز پیاز درببار بزار تو گوشش  ماساڗش بده عالی  من همیشه برای بچهام انجام میدم فقط پیاز نیمه گرم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استامینوفن بخوره بالا میاره جز استامینوفن چه راه دیگه ای هست؟

وای نه دیگه

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

اول استامینوفن بش بده مسکنه

تا صبح ببریش دکتر 

حوله گرم کن بزار دم گوشش. من از بچگی اینجوری بود گوشم تا سرما میخوردم بی صاحاب عفونت می‌کرد تا الان هم همینه همون بچگی یکی دوسالگی مامانم میگفت حوله گرم میکردم تا صبح نوبتی رو گوشت که ببریمت دکتر. 

روش‌های دیگه هم هست برا گوش درد برا بچه نمیدونم ولی برا من کارساز بوده از بچگی تا حالا

مغز پیاز رو شعله کباب میکردم میزاشتم تو گوشم گرماش خیلی دردو تسکین میداد

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام