2777
2789
عنوان

کیست هموراژیک خانما بیاین ک دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 23 پست
متاسفم عزیزم ایشالا ایندفه نی نی تو بگیری بغلت خیلی سخته اونقدر استرس کشیدم که الکی میترسم یکمم از ا ...

ممنون عزیزم،میخوام بهت بگم دیگه بدتر از جداکردن زوری بچه که داره زندگی میکنه، از رحم که نیستش،نگرانش نباش،صبور باش و امیدت به خدا باشه،به هرحال بخوای و نخوای واسه درمان باید بگذرونی این مرحله رو،ولی الکی بزرگش نکن واسه خودت،هیچی نیست ،بیخود استرس داری به خودت میدی

راجب امپول یکم مطلب خوندم براهمین نمیدونم چرا حساس شدم بازم ممنون بخاطر جوابدادنتون

خواهش عزیزم...تو گوگل راجب استامینوفن هم تحقیق کنی یه چیزای نوشته تا آخر عمر سمتش نمیری دیگه حالا خودت بفهم

یادم تو را فراموش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم امپولو که بزنن یچیزی توشکمم میترکه بعد من از دردش میمیرم شوهرمم چون رانندس و پیشم نیس بیشتر ...

نه قربونت برم الکی این فکرای منفی رو نکن،اصلا تو نمیدونی چی میشه فقط استرس میدی به خودت

ممنون عزیزم،میخوام بهت بگم دیگه بدتر از جداکردن زوری بچه که داره زندگی میکنه، از رحم که نیستش،نگرانش ...

اره این در مقابل اون هیچی به حساب نمیاد واقعا ممنون دلم اروم شد از فکرو خیال خابم نمیبرد اصلا ممنون عزیزم

خدایا خودت انتظارمو به پایان برسون خانوما میشه برای مامان شدنم دعا کنین
خواهش عزیزم...تو گوگل راجب استامینوفن هم تحقیق کنی یه چیزای نوشته تا آخر عمر سمتش نمیری دیگه حالا خو ...

اره بخدا🤭اونقد ترسیدم که موندم چیکار کنم ممنون خیلی دلم اروم شد نصف شبی از دلهره نمیدونستم چیکارکنم ممنون واقعا

نه قربونت برم الکی این فکرای منفی رو نکن،اصلا تو نمیدونی چی میشه فقط استرس میدی به خودت

اره سعی میکنم دیگه فکر نکنم بهش توکل بخدا هرچه پیش اید خوش اید

خانما خیلی ممنون از همدردیتون انشالله به مراد دلتون برسین همتون 😘😘😘😘ممنون ک راهنمایی کردین

اره این در مقابل اون هیچی به حساب نمیاد واقعا ممنون دلم اروم شد از فکرو خیال خابم نمیبرد اصلا ممنون ...

فدات عزیزم،تازه فکرشو بکن من هیچ تصوری از پاره شدن کیسه اب نداشتم،بعد از دو روز که درد کشیدم اخرش یه امپول زدن بهم،منم داشتم بقیه که اماده میشدن واسه زایمان رو نگاه میکردم،مثل بدبختا دستم زیر سرم بود و نگاه میکردم به اطراف،مامانو شوهرمم نمیذاشتن بیان پیشم،خلاصه بعد از ۴۵دقیقه یهو حس کردم یه چیزی ول شد از توی شکمم و تخت رو اب و خون برداشت و اون بدن کوچولوشم دیدم😭 اینا رو گفتم که بدونی باید صبور و آروم باشی عزیزم،دیگه یه وقتا امور طبق میل ما پیش نمیره ،و خارج از کنترل ماست پس با نگرانی بیجا و استرس قضیه رو بغرنج نکنیم،بگیر راحت بخواب،چند روز دیگه حالت خوب خوبه