2777
2789
عنوان

پریودشدن بعد از زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 25 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من چهل روز اول به ترتیب تا قلیله پیش رفتم تاالان که وارد ماه هشتم شدم خبری از پری نیس. کی میاد؟

وای منم سه ماهه گذشته پری نشدم ولی ترشح  هم ندارم خشک خشک 

نکنه با سزارین تخم دانمم دراوردن ....؟

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

من چهل روز اول به ترتیب تا قلیله پیش رفتم تاالان که وارد ماه هشتم شدم خبری از پری نیس. کی میاد؟

شما هم ترشح نداری؟

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

یعنی چی. مگه میشه نماز خوند. یه توضبخ میدید؟ 

اره عزیزم.شما بعد از حیض یا نفاس یا کلا وقتایی ک موعد پری نیست و لکه بینی داری میشه استحاضه.اگ توی حیض عادتت منظمه ینی مثلا هفت روزس یا هر چند روزی شما این مدت رو باید حیض قرار بدی اما مثلا ماه بعدی به جای هفت روز دیدی ده روز خونریزی داری باز همون هفت روز خودت رو حیض قرار میدی و اون سه روز استحاضه.حتی اگ خونریزیش مثل حیض باشه.

بعد از زایمان شما به همین منوال باید عمل کنی ینی اگر عادت حیضت هفت روزه باید همون هفت روز رو نفاس قرار بدی بقیش هر چی خونریزی داری رو استحاضه.البته اینجا بازم شرایط خودشو داره ک میگه فقط ده روزش استحاضس و بعدش واس بعضیا ک عادت دارن میشه حیض این خودش باز جای بحث داره من دقیقشو نمیدونم.

حالا این استحاضه چ طوریاس؟سه نوعه قلیله متوسطه کثیره ک البته به نظرم ایت الله مکارم میگه فقط دو نوع قلیله و کثیره داریم ک اگ مقلد ایشونی باید مطالعه کنی.

اینا تشخیصش خیلی مهمه چون اگ کثیره و متوسطه باشه باید واس نمازات غسل کنی اما قلیله نه.توی کثیره باید واسه هر وعده شما یه بار غسل کنی یک بار واس نماز صبح یک بار واس ظهر و عصر یک بارم واس مغرب و عشا .اگرم بین نماز ظهر و عصر یا مغرب و عشا فاصله انداختی باز باید واس هر کدوم یه غسل کنی.تو متوسطه یک بار اول صبح غسل میکنی کافیه تا شب.تو این سه نوع استحاضه واس هر نمازم باید یه وضو بگیری و پنبه ای ک گذاشتی داخل(پایین درموردش گفتم) رو اگ خونی بودعوض کنی.

حالا چ طوری تشخیص بدیم کدوم نوع استحاضس؟؟؟شما یه مقدار پنبه باید بذاری داخل اگ خون فقط روی پنبه بود میشه قلیله اگه به داخلش نفوذ کرد میشه متوسطه اگه از اونم عبور کرد و به پد ینی همون نوار رسید میشه کثیره.

امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم.باز اگ سوالی داشتید یا گنگ بود تونستم پاسخ میدم.

اما بازم خیلی اینا جزییات داره بهتره ببینید‌نظر مرجعتون چیه. 

دقیقا منم زایمان اولم همینطوری شد.تا حدودا یک سال.چون‌شیر میدی دیر میاد.

بذار نیاد بهتر

وای منم سه ماهه گذشته پری نشدم ولی ترشح  هم ندارم خشک خشک  نکنه با سزارین تخم دانمم دراور ...

عزیزم نگرااان نباش.من سر زایمان اول یک سال نشدم.بعضیا کلا دو سال اول نمیشن.ب خاطر شیر دادن هست.