2777
2789
عنوان

گناه بزرگ و دشمنی

51 بازدید | 2 پست

بچه ها من از یه شخصی به شدت بدم میاد البته کارا و رفتار خودش باعث شد نه تنها من بلکه کل خانواده نظرشون راجبش بد بشه حتی پسر خودش زد پاش و شکست این ادم قبلا مادرش و زده بود بد چشمه بد دهنه .... خلاصه خیلی وارد جزئیات نمیشم می ریم سراغ حس خودم من هنوزه که هنوزه بعد از 9 ، 10 سال گاهی اوقات که اخلاق و رفتارش خوب میشه دوستش دارم سعی میکنم رابطه ام و باهاش خوب کنم اما خب این حسم پایدار نیست چون رفتار اون زود تغییر میکنه و فوق‌العاده بد میشه نمی گم من خوبم اما بازم یه حرمت هایی و نگه میدارم این ادم خیلی من و اذیت میکنه از هر دری وارد میشه برای خرابکاری و سنگ انداختن و خودش هم این و قبول داره تو این ماجرای کرونا یه حرفایی زد و یه کارایی کرد که من خیلی ناراحت شدم خیلی گریه کردم الان چند وقته به جوری شدم احساس گناه میکنم درسته که آدم خوبی نیست ولی به هرحال انسانه بچه داره شاید تو دنیا فقط برای یه نفر مهم باشه با خودم میگم مرگ دست خداست من هیچ وقت آرزوی مرگ دشمنم نمیکنم اما اگه یه روزی این بمیره من نه ناراحت میشم نه خوشحال برام فرقی نداره فقط از یه نظر میگم آخیش دیگه راحت شدم الان خیلی احساس گناه میکنم به نظرتون چیکار منم بیایید یکم درد و دل کنیم  به خدا دلم این و میگه دست خودم نیست دارم دیوونه میشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان