2777
2789

یه کم واسشون گریه کردم بعدم واسه بدبختی خودم گریه کردم ک خدا بهم بچه نداده و همش نگران پیری ام ....خدایا قسم به پیامبرت به منم توهمین سال بعد ۵سال اقدام بچه سالم و صالح بده ...

واقعی بود یا بازم سرمون کلاه رفت ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز تو متاهلی من مجرد ۳۵ سالمه  بیمارم هستم خواهر برادرم ندارم   رماتیسم  تیروئید&nbs ...

منم چربی و اضافه وزن دارم تیروییدم دارم سنگ کلیم دارم وفشارم دارم اتفاقا ...به اضافه اون تنبلی تخمدان و کمردرد های شدیدم دارم ....منم بخوام بگم دائم گوش درد و سرگیجه هم دارم ....شوهرهمچین چیزخاصی نیس کاش منم نداشتم 

بچه :( 

من چند تا پیرزن دیدم در تلویزیون  که بچه داشتن مونده بودن توی خیابون و کوچه . 

یه پیرزن گفت 7 تا پسر دارم منو انداختن بیرون . فقط میخوام یه بار دیگه ببینمشون . :( 

مادربزرگ خودم بچه داره . پسرشم رهاش کرده  رفته . الانم داره برای یه چند تا طلا و خونه ای که داره ، داره نقشه میکشه تا از چنگش در بیاره . با زنش نقشه میکشن .

یه پیرزن چندتا بچه داره. پسراش نداختن بیرون . شوهر خالم که عریبه بود رفت اورد نگهش داد .اخرشم دارو خورد خودکشی کرد :( 

حرف بچه رو نزن. زدی هم فقط بازم دختر :(

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(