2777
2789
عنوان

دوستان لطفا بیاین

99 بازدید | 13 پست

کسی رومیشناسین توی  دورو اطرافیانتون بیماری کمبودپلاکت خون داشته باشه ومریضیش خوب شده باشه؟؟حالم خیلی بده حتی پیوندهم نمیتونن بکنن هنوز جوونه ازدواجم نکرده 31 سالشه،حتی سرماخوردگی هم داشته باشه میره توکما

من مامانم 19 ساله پیش طبقه گفته ی خودش پلاکتش یهو اومده پایین طوری که بدنش کبود میشده با کوچیک ترین ...

شکرخدا ایشالاکه همینطوره الان شش ماهه که کمبودپلاکت داره هنوزم خوب نشده ایشالاحال دلتون همیشه خوب باشه گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکرخدا ایشالاکه همینطوره الان شش ماهه که کمبودپلاکت داره هنوزم خوب نشده ایشالاحال دلتون همیشه خوب با ...

ممنون عزیزم حال دل شما هم انشالله همیشه خوب باشه انشالله که خدا شفاشون بده و هر چه زودتر خوب بشن

خدایا دوستت دارم❤
ممنون عزیزم حال دل شما هم انشالله همیشه خوب باشه انشالله که خدا شفاشون بده و هر چه زودتر خوب بشن

ممنونم ازدعاتون ایشالا شمام خوشبخت باشین  حال دل من دیگه فکرنکنم خوب بشه ولی ایشالا

توکل کن به خدا انشالله بلا و مریضی از همه دور باشه

توکلم به خودشه 15روزه فهمیدم همش دار م دعامیکنم براش یه حقی گردن من داره وبایدازش حلالیت بطلبم ازوقتی شنیدم دیگه زندگی برام بی معنیه وازخودم متنفرشدم خیلی حس بدیه خیلی