داشتم تو نی نی سایت میگشتم تو تاپیکا یکی نوشته بود از گربه ترسیدم.یکی میخواس پرده انتخاب کنه یکی عکس خودشو دوس پسرشو گذاشته بود یکی خاله زنک بازی دراورده بود و...مساعل این چنینی.حقیقتا خوشبحالتون کاش دغدغه های منم مثل شماها بود
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
دغدغه من بچه های برادر شوهرمه که پیشمن برادر شوهرمم ۶ر روز زنگ میزنه بین منو شوهرمو خراب میکنه خسته ام قلبمم درد میکنه نمیدونم چیکار کنم
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
چی نیس جانم بیماری ک فلج کرده تحصیلاتی ک ... کاری ک از دست رفت چهره ای ک زشت شد اندامی ک از دست ...
انشالله درست میشه منم خیلی گرفتاری دارم خیلی .گرفتاری هایی که به زندگیمم مربوط نیست
برادر شوهرم داره طلاق میگیره دوتا بچه داره منم دوتا شدن ۴ تا از اون ورم خودش داره سنگ میندازه جلو پا منو شوهرم انگار داره طلاق میگیره ما هم باید دعوا کنیم ابله نمیگه دستت درد نکنه بچه هارو نگه میداری دستم بشکنه که نمک نداره خدا خودش جا حق نشسته ما فراموشش میکنیم ولی خدا فراموش نمیکنه میدونم ی جا دستمو میگیره میگه بلند شو از این به بعد دوران تو شروع میشه