2777
2789
عنوان

بیاین عکس بزارم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 47 پست
همه ک گفتن زشته 😢 اینو شوهرم چندروز پیش خرید ۱۵۰ گفتم چتدان قشنگ نیست اما حداقل معمولی هست اینجا هم ...

قشنگه ولی با این دامن های جدید خوشگله نه با شلوار لی فاق کوتاه 

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
همه ک گفتن زشته 😢 اینو شوهرم چندروز پیش خرید ۱۵۰ گفتم چتدان قشنگ نیست اما حداقل معمولی هست اینجا هم ...

نگا عریزم طرحش قشنگه ولی چون شکم داری کاشکی شوهرت برات بلند تر میگرفت خیلی قشنگ میشد

#بی حوصله#خسته     ت تاپیک عکسا تگم کنید میسی😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن قشنگه 

اینجا ب باز بودن قسمت پایینش گیر دادن برای همون گفتن قشنگ نیس

من دوست داشتم

اخ تولده دیگ جشن آنچنانی نیس ک

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنید..😍😍یه آذرماهی مهربون 🤪😋😋
وا چ ربطی داره شکمم اونقدرا هم بزرگ نیست شلوار ابی کمرنگه یکم تنگه برام سخت بستمس 

ربتش به اینه که این تیپ برای اونایه که شکمو پهلو ندارن باید کتاب باشه شکمت 

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
وا چ ربطی داره شکمم اونقدرا هم بزرگ نیست شلوار ابی کمرنگه یکم تنگه برام سخت بستمس 

پس واس اینه شکمتو بزرگتر نشون داده  ی چیزی بپوش راحت باشی اگ تولد کوچیکه لازم نیس خودت بزاری ت زحمت مانتو خوشگلیم بپوشی خوبه حتما ک نباید شومیز لباس مجلسی باشه

#بی حوصله#خسته     ت تاپیک عکسا تگم کنید میسی😉
😢 حالم گرفته شد اصلا میدونستم قشنگ نیست اما گفتم قابل تحمله دیگه 

عزیززم😍باورکن قشنگه و برای تولد مناسبه

فقط یکم بلندتر بود ک شکم میپوشوند بهتر بود

اگ دامن کوتاه مشکی داری ی امتحان کن 

ینی اگ شکمم دیده نشه لباسم موردی نداره ؟ فک کن شکمم مثلا تخته اونوقت این تیپ چطوره ؟

ارره مشکل همه فقط شکم بود وگرنه تیپت قشنگه