2777
2789

وقتاییکه میخوابیم.اون تو حالت خواب و بیداریه.نیمه هوشیار یا شاید ناهوشیار.من شروع میکنم براش حرف زدن از ارزوهام یا ارزوهایی که واسه زندگیمون دارم.یا خاطرات قشنگ میسازم از هرچیز.یا تخیل میکنم براش.

یه بار بهم گفت حرفایی که میزدی رو همشو شنیدم!

من همین یه دونه ام!
وقتاییکه میخوابیم.اون تو حالت خواب و بیداریه.نیمه هوشیار یا شاید ناهوشیار.من شروع میکنم براش حرف زدن ...

در کنار دوستان یا فامیل یا خانواده چطور؟

اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کنار دوستان یا فامیل یا خانواده چطور؟

منظورت درگوشیه؟

من بی ادبی میدونم تو جمع اصلا انجام نمیدم.اگه بخوام تو جم چیزی بگم بهش یواشکی تو گوشی مینویسم به بهانه اینکه چیزی نشونش بدم ببینه.یا اینکه خیلی اروم کنارش نشستم میگم.صدام بلند نیس کلا ولی خب ارومتر میگم بشنوه 

من همین یه دونه ام!
منظورت درگوشیه؟ من بی ادبی میدونم تو جمع اصلا انجام نمیدم.اگه بخوام تو جم چیزی بگم بهش یواشکی تو گو ...

نه منظورم همین آروم گفتن

اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج ✨