2777
2789

ایشالا به زودیع زوووددد کارات راستو ریس بشه حل شه صلوات میفرستم برات.. الان نماز بخونم دعات میکنم..شمام برا زایمانم دعاکن نکردی هم فدا سرتت

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براي منم دعا كنين خيلي محتاجم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
انشالا خوش بخت بشین. همهرچیز اونطور که دوست داری پیش بره. برای سلامتیه دختر منم دعا کن

مرسی عزیزم ان شاءالله شادی و عروسی دختر گلت کنارهم زیر سایه پدر ومادر عزیزش 

ایشالا به زودیع زوووددد کارات راستو ریس بشه حل شه صلوات میفرستم برات.. الان نماز بخونم دعات میکنم..ش ...

ای جون دلم مرسی عزیزم به روی چشم 

ان شاءالله زایمان راحت داشته باشی و جوجو نازت صحیح و سالم بیاد بغلت و همیشه شادی شو ببینی

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
ای جون دلم مرسی عزیزم به روی چشم  ان شاءالله زایمان راحت داشته باشی و جوجو نازت صحیح و سالم بی ...

فداتشم عزیزم ممنون گلم..برات دعا کردم..برای براورده شدن دعات همیشه این فرمولو رعایت کن..اول بسم الله بعد صلوات بعد دعاتو بگو بازم صلوات..بعد آمیین..حتما به حاجتت میرسی به امید خداا..

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
فداتشم عزیزم ممنون گلم..برات دعا کردم..برای براورده شدن دعات همیشه این فرمولو رعایت کن..اول بسم الله ...

ای به چشم عزیزم‌مرسی از لطفت مهربون 

میگن دعای خانم باردار زودتر مستجاب میشه 

اگه منو یادت موند برام سر نمازت دعا کن 

اسمم زهرا حیدری 

ای به چشم عزیزم‌مرسی از لطفت مهربون  میگن دعای خانم باردار زودتر مستجاب میشه  اگه منو یا ...

دعا کردم سرنماز..بازم برات دعا میکنم چشم.اکع  لحظه زایمان یادم. بمونه اسمت برات دعا میکنم گلم..