2777
2789
مبارکا باشه انشالله صحیح و سالم بیاد تو بغلت  میشه دعا کنی خدا هرچه زودتر به من هم یه بچه سال ...

سلامت باشی گلم 

چشم عزیزم ان شاءالله توکل به خدا شما هم مامان میشی

انشالله بسلامتی عزیزم یه سوال قبلش چکاپ و دکترم رفتی؟ روز تخمک‌گذاری دقیقا رابطه داشتی؟

سلامت باشی گلم

من قبل از این که موعد پریودیم بیاد چون علائم زیادی داشتم متوجه شدم

نه دکتر نرفتم چکاپم ندادم

هم دقیقا روز بعد از پریودی هم زمان تخمک گذاری رابطه داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.. مبارک باشه عزیزم.  لطفا اگر امکانش هست از شروع علایمتون بگید

سلام سلامت باشی گلم

علامت هام خیلی زود شروع شد

سه روز بعد از رابطه

گرفتگی شکم حالت تهوع اشتهای زیاد خستگی و خواب زیاد

مبارکه عزیزم برای ماهم دعا کن.چندوقت اقدام بودی و چیکار کردی

سلامت باشی گلم

چشم حتما

کاری نکردم

تازه شروع به اقدام کردم

اما شیش ماهه پیش دل درد پریودیم زیاد بود دکتر رفتم بعدش فهمیدم کیست داشتم کیستم کنده شد خداروشکر

سلامت باشی گلم چشم حتما کاری نکردم تازه شروع به اقدام کردم اما شیش ماهه پیش دل درد پریودیم زیاد ...

منم چندسال پیش کیست داشتم ترکید تو شکمم بیمارستانم بستری شدم و بعد فهمیدن و قرص خوردم۔حس میکنم خطر داره۔میترسم

اخه منم دو هفته مونده ب پریودم علایمی شبییه چیزایی ک گفتی دارم

من پانزده روز که از پریودیم گذشت بی بی چک زدم مثبت شد البته خط کم رنگی افتاد دو روز بعدش آزمایش دادم

میخای توهم اینکارو بکن

خبرشو بهم بده

منم چندسال پیش کیست داشتم ترکید تو شکمم بیمارستانم بستری شدم و بعد فهمیدن و قرص خوردم۔حس میکنم خطر د ...

حاملگی خطر داشته باشه؟؟؟

یه دکتر متخصص برو تا مطمعا شی گلم