والا ظهر همسرم به من گفتم من ٥-٦تا سوپري رفتم تمام روغناشونو جمع كرده بودن ميگفتن ميخو ...
ما پاشدیم رفتیم بالا شهر اصن اونجام نبود نباتی مخصوصا
😂
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تازه ميگفتن امروز بادمجان هم تو ميدون تره بار گير نميومده
شیافم نمیدن 😂😂😂😂
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
نبود یه نوع بود فقط اونم اونقدر گرون بود ک نتونستیم بخریم 😂😂😂😂
واقعا میگم رفته بود مادرم بگیره گفته بودن نمیدیم مگر برا بچه بخوای
عزيزم حالا من به خاله هام عمه هام مامانم اينا گفتم برام بخرين اي ديدين
نباتی کلا نی اونم ما تو بالاشهر تهران دیدیم وگرنه تو بقالی مقالی ندیدم مایه بخر 😬