شاید کار یکه کردم خنده دار و بی عقلانه باشه ولی مادرم دچار سرطان ملانوم هستش و چند مدته همش بدنش عفونت شدید داره و غدد لنفاویش متورم و عفونی هستن.همش بدنش عرق میکرد و درد در یک پا داشت.3هفته اس که شاید 15 تا دکتر بردمش و هرکدوم یه نظری دادن و حتی ام ار ای و سیتی هم بردیم.اخرش خودم به اینت نتیجه رسیدم که مادرم دچار کروناست و قسمت ضعیف بدنش که غدد لنفاوی هستش رو درگیر کرده و اگه منتظر نظرات دکترها بمونم ممکنه مادرم خیلی بیشتر اسیب ببینه.ازمایش کروناش در خون منفی ولی با عفونت سطح بالا بود.هرچی به دکترها میگفتم کروناست میگن نه نیست.اخرش دیشب به سیم اخر زدم و از دهنی مادرم خوردم و دیدم بله از صبح خودم تب دارم و بدنم درد میکنه.نگید چرا ازمایش کرونا از بینی نبردی چون دیگه وقتشو نداشتم و مادرم قراربود صبح در بیمارستان بستری بشه.الان دیکه میدونم بیماریش چیه و داروهای مخصوص رو براش تهیه میکنم.از کاری که کردم خیلیم راضیم.
مادر بزرگ شوهرم تمام دکترا تشخیص دادن سکته قلبیه، ولی کرونا بود، 3 بار اورژانس اوردن خونه تشخیص کرونا ندادن،. حتی آزمایش منفی شده ولی در نهایت فهمیدن کرونا بوده،. کلا ببخشید بعضی دکترا خرن،
مطمئنی؟؟؟؟ سعی کن به تجربیات اکتفا کنی نه چرندیات دکترها.
من طبق تجربیات میگم و البته نظر دکترا. نمیتونم چی شده که خودتو اینقدر تو پزشکی قبول داری ولی مادرتون برایکرونا حتما باید پی سی ار و اسکن ریه بدن ...داری راه اشتباه میری امیدوارم بعدا پشیمون نشی .. سازمان بهداشت جهانی بیاد از شکا الگو بگیره واقعا
حالا تا فردا همه بیاین بگیم من مگه دکترم یا هرچیز دیگه ای.من خودم گرفتار کرونا شدم همون اوایل و زجرها کشیدم تا خوب شدم.الانم مطمئنم که مادرم با چیزایی که من انجام میدم خوب میشه.همیشه دکترها همه چیزو نمیدونن.من خودمم بیسواد نیستم قبل هرکاری تحقیق میکنم.