شاید کار یکه کردم خنده دار و بی عقلانه باشه ولی مادرم دچار سرطان ملانوم هستش و چند مدته همش بدنش عفونت شدید داره و غدد لنفاویش متورم و عفونی هستن.همش بدنش عرق میکرد و درد در یک پا داشت.3هفته اس که شاید 15 تا دکتر بردمش و هرکدوم یه نظری دادن و حتی ام ار ای و سیتی هم بردیم.اخرش خودم به اینت نتیجه رسیدم که مادرم دچار کروناست و قسمت ضعیف بدنش که غدد لنفاوی هستش رو درگیر کرده و اگه منتظر نظرات دکترها بمونم ممکنه مادرم خیلی بیشتر اسیب ببینه.ازمایش کروناش در خون منفی ولی با عفونت سطح بالا بود.هرچی به دکترها میگفتم کروناست میگن نه نیست.اخرش دیشب به سیم اخر زدم و از دهنی مادرم خوردم و دیدم بله از صبح خودم تب دارم و بدنم درد میکنه.نگید چرا ازمایش کرونا از بینی نبردی چون دیگه وقتشو نداشتم و مادرم قراربود صبح در بیمارستان بستری بشه.الان دیکه میدونم بیماریش چیه و داروهای مخصوص رو براش تهیه میکنم.از کاری که کردم خیلیم راضیم.
تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این کار شما مسخره بود نه بیماری ایشون چون هیچ دارویی وایه کرونا نیست و اونایی هم که هستن فقط تجویز پ ...
اولا داروهایی مثل ازیترومایسن و سفکسیم کاملا در کرونا موثره ولی به مدت طولانی.و همچنین امپول سفترایاکسون عفونت این بیماری رو در جاهای دیگه غیر از ریه درمان میکنه.الانم از اروز صبح این داروهارو برای مادرم شروع کردیم و خداروشکر بهتر شده.
رمدیسیور و فویپیراویر ققط و فقط تجویز پزشکن اصلا نمیشه سرخود تجویزو تزریق کرد دگزا هم که نمیشه زد به دکترا هم ثابت نشده به جای این کارا زنگ میزدی میومدن ازش آزمایش حلق میگرفتن خودشون میومدن
اولا داروهایی مثل ازیترومایسن و سفکسیم کاملا در کرونا موثره ولی به مدت طولانی.و همچنین امپول سفترایا ...
سر خود؟؟؟کی گفته آزیتروموثره؟؟این که چندین ماه پیش کل دنیا گفتن هیچ تاثیرینداره بعد همینطوری سرخود بیمارو بستی به آنتی بیوتیک؟؟واویلا کل دنیا نتونسته درمان کن با این قاطعیت میگی کاملا موثر؟؟بیچاره مادرت