2777
2789
عنوان

شوهرمو

259 بازدید | 17 پست

دیگه حسن نسبت به شوهرم کمتر شده اصلا دیگه باهام شوخی نمیکنه نمیترسونتم دیگه مزه نمیندازه کارای خنده دار نمیکنه ... فقط شبا مهربون میشه که رابطه میخواد خب نمیدونم دارم نسبت بهش بی حس میشم یعنی اگه با گوشیش ازدواج کرده بود الان خیلی خوشبخت بود وقتیم دعوا میکنیم فروش میده و اصلانی هم بشه میاد میزنه البته این کار همیشش نیست اگه خیلی بی اصاب بشه اما جدیدنا سر حر بحثی همین کارو میکنم دیوونه شدم هی میگه این لباس تنکه این کوتاس نمیدونم دوستم می‌گفت بخواطر اختلاف سنیتونه هی تا یه مرد به من نگاه می‌کنه یا سلام میگه منو می‌کشه یا نمیدونم می‌ره وسط حرفش شما ها چجورین؟من که دیوونه شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرمنم همینه ۱ماهه،ازم دوره،به بهانه بارداریم،که گوشی اشعه داره محلم‌نمیده

بخدا منم الان خودم ناراحتم نمیدونم اصلا انگار عروسک جنسیش شدم این یک ماهه دیگه تحویلم نمیگیره

بخدا منم الان خودم ناراحتم نمیدونم اصلا انگار عروسک جنسیش شدم این یک ماهه دیگه تحویلم نمیگیره

به خدا حیف وقتامون وفکرامون که بخاطرشون،هدر میدیم،من انقدر گریه میکنم،از کم محلیاش، 

به خدا حیف وقتامون وفکرامون که بخاطرشون،هدر میدیم،من انقدر گریه میکنم،از کم محلیاش، 

منم دیگه افسرده شدم دارم فک میکنم یه مدت برم هتل یکم دور باشیم شاید آدم شه