2777
2789
عنوان

تقویت موهای آسیب دیده و نازک

198 بازدید | 4 پست

سلام دوستان. من موهام در اثر استفاده از شامپوهای خیلی قوی ضد شوره آسیب دیده.شامپو مو عوض کردم و از شامپو بچه فیروز استفاده میکنم که ملایم تر باشه. موهام ناهمواری داره.یه تار موهامو که نگاه میکنم یجاش نازک تر و یجاش ضخیم تره. میخوام درمان بشه. اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم کمکم کنه.

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

فقط ماسک موی شون عالیه

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
فقط ماسک موی شون عالیه

چند وقت استفاده شه و اگر انواع مختلف داره میشه نوعش روهم بگید

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام،
یه تکنیک هست که بهش‌میگیم میکروسیلندر. من از این متد استفاده میکنم موی ضعیف آسیب نمیبینه. به روش میکرو سیلندرمو نصب میشه و نه چسب و نه کلیپس استفاده نمیشه. این تکنیک ترمیم مو برای خانم هایی که مشکل ریزش مو دارند بسیار مناسب است .

اگر اطلاعات بیشتری میخواهی در خدمتت هستم.