2777
2789

سلام خواهرا خوبین من باردارم وبه شوهرم هرچی میگم یه بهونه ای میاره یا اصلا گوش نمیده من چی میگم 

بهش میگم میخوام برم بیمارستان خصوصی میگه نمیخواد همون تو شهر خودمون میریم بیمارستان دولتی یعنی دلم میخواد خفه اش کنم از اونور میگم بریم وسایل نی نی رو بخریم میگه بنویس خودم برم بخرم هرچی میخوایی میترسه من برم زیاد شه هزینه اش دلم میخواد فقط بمیرم تو این وضع حامله شدم دارم دیونه میشم و بارداریم واقعا ناخواسته بود وجلوگیری میکردم

♡گر نگه دار من آن است ؛♡که من میدانم ♡شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  ♡عزیزان کاربرقدیمی هستم♡ 

حق داری...البته اینم در نظر بگیر هزینه ها کمر شکن شده

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضع مالیش چطوره

خوبه بد نیس البته خونه خریدیم و توقرضیم ولی خب پول هس فقط بهونه میاره

♡گر نگه دار من آن است ؛♡که من میدانم ♡شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  ♡عزیزان کاربرقدیمی هستم♡ 
خوبه بد نیس البته خونه خریدیم و توقرضیم ولی خب پول هس فقط بهونه میاره

تو این کرونا اصلا دولتی نرو 

جونتو از سر راه نیاوردی که 

دور از جونت اگه کرونا بگیری اون میاد جوابگو باشه؟ 

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

برا بیمارستان نمیگه کرونا هس تو دولتی وشلوغه واین حرفا ولی میگم بریم خرید میگه تو این اوضاع ول کن بنویس من خودم برم بگیرم 😣😐

خب عزیزم همین که خدا بهت بچه داده شکر خدا،،،الان که برا وسایل خریدن زوده،،بزار برا اول هفت ماهگی،،بع ...

نمیدونم آخه بنویسمم از خودش میخواد کم و زیاد کنه یکی رو میخواد بخره یکی رو نخره

خب عزیزم همین که خدا بهت بچه داده شکر خدا،،،الان که برا وسایل خریدن زوده،،بزار برا اول هفت ماهگی،،بع ...

زیادی مثبت اندیش به نظر میرسین خب میتونه با زنش بره ولی قبلش بگه زیاد نمیتونم هزینه کنم یا اگر پول داره چرا باید از زنش دریغ کنه خب ایشون میخواد زایمان کنه و ترجیحش بیمارستان خصوصیه

خب توي اين وضعيته اقتصادي خيلي بايدقدرپولوبدوني منم ميخاستم بيمارستان خصوصي زايمان كنم ديدم باپولش خيلي كاراميشه كردوهزينه بيخوديه ورفتم دولتي وواقعاراضي هم بودم اصلافرقي نميكنه بنظرم سردخترم خصوصي بودم كلي هزينه و...ولي سرپسرم هزينه هاروكم كردم خداروشكرخيلي خوشحالم كه الكي پول خرج نكردم،،سيسموني هم اگه دوست داري خودت بري بهش بگوكه نترسه مراعات ميكني وواجباروميگيري