2777
2789
عنوان

۵۱روز دعا برای حاجتم

219 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها با امروز میشه۵۱روز که هر روز دارم کلی دعا میخونم برای حاجتم ولی چرا هیچ نشونی نمیبینم؟خسته شدم دیگه 

نادعلی خوندم سوره مزمل خوندم کلی صلوات و نذر کردم ولی هنوز هیچ نتیجه ای نگرفتم هنوز نمیخواد ببینمش نمیدونم چکار کنم نمیتونم باهاش صحبت کنم 

تو رو خدا شما برای حاجت رواییم دعا کنید دیگه دارم کم میارم....داغونم

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام

منم همینم😔

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دعا میکنی چله برمیداری نباید اینجوری ناله کنی ناامید بشی. 

شاید خدا نمیخواد.حاجتت به نفعت نیست نمیشه.

ولی اگر میخوای دوباره چله بردار. چله سوره یس . سوره حشر 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
منم همینم😔

پای زندگیم در میون دعا کنید باید چهل روز دیگه صبر کنم نمیدونم چی میخواد بشه نمیدونم چکار کنم همش از این دعا حاجت میگرفتم ولی حالا بلاتکلیف ترینم

انشاالله که به آرزوت برسی عزیزم❤️

پای زندگیم در میون دعا کنید باید چهل روز دیگه صبر کنم نمیدونم چی میخواد بشه نمیدونم چکار کنم همش از ...

فداتشم برات حمد میخونم گلم

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
وقتی دعا میکنی چله برمیداری نباید اینجوری ناله کنی ناامید بشی.  شاید خدا نمیخواد.حاجتت به نفعت ...

اینکه زندگیم به هم بخوره چه خیر و صلاحی ؟!من فقط میخوام بشه

میدونی فکر میکنم به گفته ی پیامبر ص بود

میفرمودند وقتی دعا میکنین خداوند در همون جاحاجتتون رو میده ولی به دو صورت اولی میگه میخوام صداشو بشنوم دو می هم به فرشتگان میگه زود حاجتشو بدین نمیخوام دیگه صداشو بشنوم

اینکه زندگیم به هم بخوره چه خیر و صلاحی ؟!من فقط میخوام بشه

شما از کجا میدونی توش خیر نیست. همه چی دست خداست. ولی اصرار داری این رو هم امتحان کن ان شالله حل بشه

بعضی جدایی ها به نفع ادم هست. تو فقط دعا کن بقیش بسپار ب خدا صلاحتو.

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
شوهرت نمیخوادببینتت؟ترک نکرد؟خنوز خونه باباتی؟

خونه بابامم نمیدونم از کی در جریانی ولی ۷ماه پاک بود بخاطر بی احترامی مامانش و دعواش اومدم خونه بابام اون فکر کرد واسه همیشه رفتم و دوباره شروع کرد خونوادش به زور فرستادنش کمپ با شرایط بدی هم فرستادنش الان با همه لج کرده به مشاورش گفت زنم و زندگیمو دوست دارم از دخالت های خانوادم خسته شدم ولی خواستم برم ببینمش گفت فعلا نمیخوام ببینمش با همه لج کرده تا ۴۰روز دیگه دوره ش تموم شه من دق میکنم