2777
2789

از کسی که انتظارشو ندارم بدی  ببینم نمیتونم رابطه رو مثل قبل کنم ...حذفش میکنم 

دوست ندارم اینجوری...اقلا حفظ ظاهر بکنم و رفت امد کنم چون خواهر و دختر خاله س غریبه نیست 

دلم صاف نمیشه و همیشه تو ذهنمه چیکار کنم کینه ای نباشم؟؟؟

من تقریبا مثل شمام یکی کار بدی کنه باهام میزارمش کنار ولی دیگ ب رفتارش فک نمیکنم دیگ کلا برام تموم میشه نمیتونم مثل قبل گرم بگیرم خیلی ام این اخلاقمو دوستدارم جون اگ ادامه بدم باهاش بیشتر ناراحت میشم و اصلا ارزش نداره

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه تاپیک خوبی زدی منم مثه شمام سالهاست کینه خانواده شوهرم و بعضیای دیگه تو دلمه دیگه هر خوبیم بهم بکنن به چشمم نمیاد و دلم ازشون پاک نمیشه  ، دلم نمی‌خواد اینجوری باشم...😔

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷

والا ب نظرم کار خوبی میکنی

منم همینطورم آدمایی ک برام بدی داشتنو چرا باید تو زندگیم بزارم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

مثلا بچه خواهر بزرگمو بعد از چند وقت که از شهرشون اومدن  دیدم گفتم چه بزرگ شدی 

بعد فرداش خواهرم زنگ زد هر چی از دهنش در اومد بهم گفت که چرا تعریفشو کردی پسرم از وقتی تعریفشو کردی سرما خورده 

قبلش صمیمی بودیم ...خیلی گریه کردم نمیتونم ببخشمش

من حق دارم یا کینه ای ام؟

اخه تنها خواهرمه . بخاطر مادر پدرم 

کامل نه ولی رفت و امدو کم کن زنگم نزن زیاد در حد تبریک عیدی جشنی چیزی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

مثلا بچه خواهر بزرگمو بعد از چند وقت که از شهرشون اومدن  دیدم گفتم چه بزرگ شدی  بعد فرداش ...

واااااا....چه خرافاتی و از خود راضی....

وای باز شروع کردم پفففففف 

چی بگم خواهر ....

فقط اینو می‌دونم از لحاظ روانشناسی میگن اگر کسی آرامشتونو بهم می‌ریزه کنارش بذارید ....

فرق من با شما اینه که خانواده شوهرم دیگه کاری با ما ندارن و دیگه جرات آزارمونو ندارن اما من کارای گذشتشونو نمیتونم فراموش کنم و کینشون به دلمه

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷