2777
2789
عنوان

سلام راهنمایی لازم دارم

38 بازدید | 6 پست

سلام من مدت یک سال نیم طلاق گرفتم و از وقتی طلاق گرفتم مشکلات فروانی با خانوادام دارم نه بیرون میرم نه اهل اینم که تو فضای مجازی بچرخم کلا هر چی میگن میگم باشه ولی مادام در حال دعوا هستن با من این اواخر هم که طلاهای منو فروختن. حرف زدم با شیشه دماغم رو زخمی کردن. اسم ازدواج میارم میگن ازدواج حرفش نزن پیش ما کتک بخوری یا هر چیزی دیکه بهتر خونه شوهر. من کسی رو دوست دارم که می دونم از همه لحاظ خوبه خانواداش هم میشناسم ولی خانواده ام به فکر آینده من نیستن من اگر بخوام از خونه برم با اون آقا ازدواج کنم به نظر شما کارم درسته خود اون آقا گفت بعد عقد خودم می ذارم با خانواده ات آشتی کنید 

❤️خدایی که به شدت کافیست ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا آخه انقد سخت میگیرن ینی یه زن مطلقه چرا نباید حق زندگی داشته باشه اخه  یه کاری میکنن ادم ...

دقیقا منم همین ازشون طی این یک سال خواستم ولی اصلا به شخصیت عزت نفس کسی احترام نمی ذارن من اجازه کار کردن هم ندارم 

نمیدونم ولی ممکنه بیشتر بهتون شک کنن و تهمت بزنن .. که مثلا حتما تو از قبل با این مرده بودی یا شوهر ...

شوهرم بخاطر اعتیاد طلاق گرفتم ازش اینو همه می دونن