2777
2789

یه دکتری که به حرفات توجه کنه و مریضو در جریان روند درمان بزاره ،من خودم دیگه یه پا دکتر شدم توی این سه سال،خسته شدم از دکتر عوض کردن😓😔هرکی میخوام انتخاب کنم میام میبینم ازش بد گفتن دکتر طاهری،دکتر عارفی،دکتر کومار....... پس کی خوبه 

درست اون لحظه ای که واقعا تسلیم تقدیر میشی، همونی میشه که دلت میخواست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کلا تمرکزش روی همینه، تجربه زیاد داره دیگه توی بیمارستان نیکان هم زایمان میکنه

ممنونم عزیزم تا حالا اسمشو نشنیده بودم،شما خوپت تجربه درمان باهاش داری؟

ممنونم عزیزم تا حالا اسمشو نشنیده بودم،شما خوپت تجربه درمان باهاش داری؟

من حقیقتش ۸ سال آیودی داشتم ، بعد که برای بارداری اقدام کردم دو ماه باردار نشدم، بعدش رفتم پیشش ، منو چک کرد بهم گفت بدنت اوکیه به خودت فرصت بده ، دو تا قرص مکمل هم به خودم و شوهرم داد، و توی ماه بهمن بود که بهم گفت برو اینارو بخور اگر تا عید حامله نشدی بعد از عید بیا، که من توی فروردین حامله شدم. ولی کلا تخصصش نازایی هست همه ی کسایی که میان همین مشکلو دارن

من حقیقتش ۸ سال آیودی داشتم ، بعد که برای بارداری اقدام کردم دو ماه باردار نشدم، بعدش رفتم پیشش ، من ...

ب سلامتی عزیزم.سونو هم میکنه؟تکی میبینه یا چندتایی؟ وقت میزاره ب حرفات گوش بده؟

ب سلامتی عزیزم.سونو هم میکنه؟تکی میبینه یا چندتایی؟ 

سونو داره، اصلا اول سونو میکنه بعد نظر میده، تکی میبینه، ولی شلوغه،  از سایت دکتر دکتر نوبت بگیر، سعی کن نوبت ت رو اخر وقت بگیری که کمتر معطل بشی یا اول وقت نفر اول.

اگه تهران هستی برو دکتر تهرانی نژاد بعد از بارداری هم  اجازه میده بری زیر نظر پزشک دیگه باشی

پولکی نیست چون سرش شلوغه فقط نازایی قبول میکنه 

خودش از رویان هست 

نیکان و آتیه و امام حمینی و خاتم هم میره

اگه مشکلی داشته باشی که اصلا نشه رک بهت میگه اینطوری نیست بگه برو بیا

و او می داند آنچه را در رحم مادران قرار دارد (هم از نظر جنسیت و سلامت و هم از نظر سایر استعدادها و توانائیها) (و یعلم ما فی الارحام)،
سونو داره، اصلا اول سونو میکنه بعد نظر میده، تکی میبینه، ولی شلوغه،  از سایت دکتر دکتر نوبت بگی ...

الان گرفتم والا نزاشت ساعتو خودم انتخاب کنم.زد هشت و نیم شب.