2777
2789

مشاوری که آزمون بگیره،پیگیر باشه،وظیفه شناس باشه.

من‌ واقعا به مشاور احتیاح دارم.لطفا نگید خودت بخون‌و خودت بهترین‌مشاوری و ....

اگه کسی رو میشناسید ممنون میشم معرفی کنید⚘

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشاوره رایگان انجام میدم برای یه مدتی اگه خواستی

مرسی گلم ولی من مشاوری میخوام که از برنامه ای که میده آزمون بگیره.تو جو درسی نگه داره آدمو.مثلا کانالی چیزی واسه دانش آموزاش داشته باشه.گروه گزارش کاری چیزی باشه.نتایج آزمون به اشتراک بزاره و رقابت ایجاد کنه.

مرسی گلم ولی من مشاوری میخوام که از برنامه ای که میده آزمون بگیره.تو جو درسی نگه داره آدمو.مثلا کانا ...

حالا من شرایطم و کارایی که می کنم ر  نگفتم بهت ولی هرجور دوست داری

حالا من شرایطم و کارایی که می کنم ر  نگفتم بهت ولی هرجور دوست داری

شما کار تخصصی مشاوره میکنی؟

میشه بیشتر توضیح بدی لطفا؟

پولو که خب معلومه میگیرن مگه قراره رایگان کار کنن من دوبار مشاور داشتم دوتاشونم خوب بودن 

میشه معرفی کنی؟کی بودند و چه کارایی انجام میدادند؟

پولو که خب معلومه میگیرن مگه قراره رایگان کار کنن من دوبار مشاور داشتم دوتاشونم خوب بودن 

من نگفتم پول نگیرن 

گفتم بیشتررپول براشون مهم تره تا پیشرفت دانش اموز همینجوری یه برنامه دیمی میدن میرن 

من نگفتم پول نگیرن  گفتم بیشتررپول براشون مهم تره تا پیشرفت دانش اموز همینجوری یه برنامه دیمی ...

نه خداییش اینجوری نبودن
البته منم پیش این موسسات معروف نمیرم بیشتر اونا اینطورین

اشخاصی که واسه خودشون کار میکنن خیلی بهترن