2777
2789
عنوان

بنظر شما این دختر چه شخصیتی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 73 پست
هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره، فاطمه هم یه کاری میکنه، پسرها براش کارهایی انجام میدن، زهرا حس ...

فاطمه در حقیقت خودمم

دقیقا اون آدمی که حساب میبرن ازم منم

هیچ کاری هم نکردم

از همه شون هم بزرگترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا چون فاطمه هم یکم بینشون عقایدش محکم تره نگرانم به خاطر این رفتارم اونا از دین بدشون بیاد در ح ...

ایجان ... خب ببین تو داری می گی که اون کار کار بدی نبوده ... و داری می گی بدون اطلاع خودت بوده ... تو هرجورم بخوای ثابت کنی اگه اونا نظرشون راجع به تو منفی باشه فایده نداره ...

چون نیتت خیره ( می خوای کسی به دین بدبین نشه ) خدا کمکت می کنه ،، تو فقط اصل قضیه رو براشون اگه نگفتی یک مرتبه کامل و راست بگو و تمومش کن و کشش نده ... و به رفتارای موجهت ادامه بده .. اونا اگرم بدبین شده باشن چند بار پشت سر و تو روت ممکنه حرف بزنن اما وقتی زمان بگذره می بینن حرفت درست بوده و شرمنده می شن .

عاقبت به خیر باشی خدا به خاطر همون نمازی که می خونی خوشبختت کنه ❤❤❤

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

ایجان ... خب ببین تو داری می گی که اون کار کار بدی نبوده ... و داری می گی بدون اطلاع خودت بوده ... ت ...

فدای شما

باور کنین زهرا باهام از اول لج داشت بردم تنهایی جایی گفتم ببین اگر با من مشکلی داری بگو حل کنیم درست نیست پسرا هم اختلاف مارو متوجه شدن گفت نه و اینا

یه بار جوری تو جمع خردم کرد اعصابم خرد شد اومدم بیرون از اتاق

یکم بعد یکی از پسرا اومد بیرون منو دید داشت دلداری میداد!!!بنگر به کجا رسیده دیوانگی ام  مجنون به نصیحت دلم آمده است

هی میگفت اونا ازتون کوچیکن اشکال نداره و فلان و ...

واقعا من سعی میکنم با کسی دچار چالش نشم اما ایشون نمیدونم چرا اینطوری میکنه بردمش تنهایی صحبت کنیم که اگر مشکلی هست بگه حل کنیم اما نگفت خب من دیگه هیچ کاری از دستم برنمیاد🤕بازم امروز‌ اینطوری کرد و منم مجبور شدم داد بزنم😔

فدای شما باور کنین زهرا باهام از اول لج داشت بردم تنهایی جایی گفتم ببین اگر با من مشکلی داری بگو حل ...

ولش کن گلم دیگه بهش محل نده

به نظرم محل ندی درست شه

وقتی همه می دونن مشکل از ایشونه دیگه ناراحتی شما از چیه 😘😘😘

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم