2777
2789
عنوان

از اومدن بچه من کسی خوشحال نیست

551 بازدید | 35 پست

وقتی به مامانم گفتم باردارم فقط تبریک گفت ولی خواهرم یادمه برای بچه اولیش کلی خوشحال شد بغلش کرد نذاشت بره خونشون اصن همه کار کردن براش ولی واسه من هیچی هیچی فقط تبریک گفت مامانم گفت پا قدم خوبی داشته باشه همین حال روحیم اصن خوب نیست پدربزرگم هم تازه فوت شده اصن نه جسمی ن روحی خوب نیستم دلم میخواد خودمو بکشم ولی خانواده خودم اصن خوشحال نشدن ولی خانواده شوهرم آنقدر خوشحال شدن ک نمیزارن من دست ب سیاه سفید بزنم ولی خانواده خودم😔🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم بخاطر فوت پدربزرگتونه دگ

مامانتون دل و دماغ نداره

نگران نباش ی چن ماه بگذره روحیش باز شه میاد بهت میرسه از دلت درمیاره

راستی بارداریتم مبااااررررک😍

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

شاید بارداری و بچه داری خواهرت بد بوده مامانت ذچدیگه حوصله یکی دیگه و اذیتاشو نداره خسته شده تو‌ خانواده همسرت بچه شما چندمین نوه نیشه؟شایدم مامانت از چیزی ناراحت بوده آون روز حال روحی خودشم خوب نبوده

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
شاید بارداری و بچه داری خواهرت بد بوده مامانت ذچدیگه حوصله یکی دیگه و اذیتاشو نداره خسته شده تو‌ خان ...

نه دلیل نمیشه چون واسه خواهرم عموم فوت شده بود حال روحی نمیشه گذاشت پای بی محلیش

نوه اول میشه برتشون

نه دلیل نمیشه چون واسه خواهرم عموم فوت شده بود حال روحی نمیشه گذاشت پای بی محلیش نوه اول میشه برتشو ...

تو بارداری آدم خیلی میسه به همه چی بهش فکر نکن 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا