2777
2789
عنوان

خونریزی هفته پنجم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 31612 بازدید | 38 پست
حتما زده که شیاف نوشته

منم هفته پنجمم ضربان قلب معمولا میگن از 6 هفته به بعد تشکیل میشه. منم از هفته 3 تا الان شیاف استفاده میکنم. من 7 روز بعد پریودی ساک تشکیل شده بود. دکترم دقیقا برا یک ماه بعدش برا سونو بهم گفت بیا. توکلت به خدا باشه عزیزم ان شاء الله نی نی تو سالم بغلت میگیری

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم هفته 5 لکه بینی داشتم حتی شبیه پریود بود شب بود گفتم دیگه افتاده شبونه رفتم بیمارستان و تس ...

خداروشکر انشالله نی نی منم سالم بمونه. منم دو روزه سر کار نمیرم تا هفته دیگه هم نمیرم. اگه تو این مدت خوب شد شرایط قرار شد دوباره برگردم سر کار. دکتر میگه قلب جنین که بزنه دیگه خیالمون راحت میشه.

منم هفته پنجمم ضربان قلب معمولا میگن از 6 هفته به بعد تشکیل میشه. منم از هفته 3 تا الان شیاف استفاده ...

اندازه ساک و بتاتون رو میدونید چند بود؟ من دوشنبه که رفتم سونو سن ساک ۵ هفته تمام بود. بتام ۱۰۰۰۰ دکتر اورژانس گفت با این بتا جنین دیده نشده پوچه ولی دکتر خودم گفت تو این هفته که اصلا جنین دیده نمیشه. باید صبر کنی

اندازه ساک و بتاتون رو میدونید چند بود؟ من دوشنبه که رفتم سونو سن ساک ۵ هفته تمام بود. بتام ۱۰۰ ...

من دکترم گفت 5 هفته. واسه تیتر بتا و اینچیزاهم نفرستاد منو. ازمایش هم ک همون اول دادم مقدار و نزد فقط نوشته بود posetive 

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺
عزیزم نیاز مالی دارین میرین سرکار

نه ولی کار کردن دوست دارم. بعد کارمند رسمی دولتی هستم. اگه بخش خصوصی بود دیگه نمیرفتم تا این بچه سالم به دنیا بیاد ولی کار دولتی ادم مجبوره بره

رفتم خود ساک سلامته و دکتر کفت خوب کار میکنه. رشد بتا هم طبیعیه. ولی میکه خونریزی زیاده نمیذاره ساک ...

سلام عزيزم علت خونريزي داخل رحمتون رو نفهميدين واسه چي بوجود اومده؟؟!!  منم دقيقاااا اتفاقي كه واسه شما افتاده رو ٢٠ روز پيش تجربه كردم اولش لكه بيني داشتم وفتم سونو گفت اطراف ساك بارداري خونريزي كرده تهديد به سقطه ٥٠ ٥٠ بمونه كه چون هفتم كم بود درواقع هفته پنجم بودم لكه بيني تبديل به لخته و خونريزي شديد و هفته شش سقط شد

سلام عزيزم علت خونريزي داخل رحمتون رو نفهميدين واسه چي بوجود اومده؟؟!!  منم دقيقاااا اتفاقي كه ...

نه نمیدونم چی بوده. البته دکترم میگه بیمارستان که رفتم کارو خرابتر کرده چون باعث تحریک دهانه رحم شده و دهانه رحم باز شده. فعلا من خونریزیم بیشتر نشده هی خونریزی میکنه بعد قطع میشه. برای شما خونریزی پیوسته بود یا گاهی پیش میومد؟ دکتر منم امید زیادی نداشت به موندنش.

سلام عزيزم علت خونريزي داخل رحمتون رو نفهميدين واسه چي بوجود اومده؟؟!!  منم دقيقاااا اتفاقي كه ...

البته من موقع خونریزی اول یه بافتی دفع شد که دادن پاتولوژی. مشکوک به مولار یا خارج رحمی بودن که سونو نشون داد یه ساک حاملگی هست. و شرایط هم خوبه گفتن شاید بارداری دوقلو بوده که یکی خوب نبوده و دفع شده.

نه ولی کار کردن دوست دارم. بعد کارمند رسمی دولتی هستم. اگه بخش خصوصی بود دیگه نمیرفتم تا این بچه سال ...

عزیزم اگر دولتی هستی خواهشا تو این اوضاع کرونا مرخصی رد کن حتی اگر شده بدون حقوق. هیچی الان مهمتر از سلامتی خودت و جنینت نیس

عزیزم اگر دولتی هستی خواهشا تو این اوضاع کرونا مرخصی رد کن حتی اگر شده بدون حقوق. هیچی الان مهمتر از ...

تا اخر هفته آینده مرخصی ام ولی کمبود نیرو داریم متاسفانه تو بانکم. با مرخصی به زور موافقت میکنن چه برسه بدون حقوق. الان به خاطر کرونا خیلی از نیروها هم مریضن و مردم اصلا رعایت نمیکنن الکی از صبح تو بانکها صف میکشن برای کارهای بی خودی. 

نه نمیدونم چی بوده. البته دکترم میگه بیمارستان که رفتم کارو خرابتر کرده چون باعث تحریک دهانه رحم شده ...

آييييي گفتيييي صد در صد دهانه رحمت كه باز شده تحريك شده دقيقققق عين من، منم رفتم سونو واژينال كه اشتباه كردم😔 اونجا خيلي وحشيانه سونو كرد منو يكي دو روز بعد اون لك ديدم بعدش كم كم زياد شد . نه اوايلش خونريزيم پيوسته نبود يعني چون استراحت بودم گاها ميديدم دو هفته اي طول كشيد تا سقط شد شما هم استراحت كن شياف بزار ايشالا كه بمونه براتون

نه هنوز تازه پنج هفته و یک روزه. برای سونو قلب دو هفته دیگه نوبت داد گفت اگه تا اون موقع موند بعد بر ...

گلم دکترتو عوض کن خوب نی .اگه قلب رویت شد باید شیاف بده و گرنه الان نباید میداد

لطفا برای تو دلیم صلوات بفرست خدا حفظش کنه برام.خدایا ممنونم بخاطر همه چی.