2777
2789

همه سهما حداقل تو ۶۰ درصد ضرره 

بنظرتون امیدی هست برگرده روسود؟

زندگی دقیقا از همونجایی شروع میشه که یه نفر میخنده وخنده ی اون با دیگران فرق داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحلیل که دیگع جواب نمیده یکی شاخص رو روی ۱۱۰۰ بستن من به خدا حالم بده هم خودم هم شوهرم خیلی تو صرریم ...

مام خیلی تو ضرریم 

دیروز یه عده جمع شدن جلو مجلس 

ولی فک نکنم این دولت دیگه حرکتی بزنه برای بورس🥺

زندگی دقیقا از همونجایی شروع میشه که یه نفر میخنده وخنده ی اون با دیگران فرق داره
چی بگم والا،اینجور که مردم سرمایه هارو کشیدن بیرون سخت برمیگرده به حالت قبلش،ولی صددرصد برمیگرده

نه بابا فکر نکنم شما رو چه خسابی میگی همه گرخیدن دارن میفروشن خریدار نیست

هرچی ارزوی خوبه مال تو
من کل پولمو گذاشتم صفر صفرم. خدا کنه برگرده ما ها که قشر ضعیف جامعه ایم گناه داریم ۰

ببین میگن پول مازاد بزارین واز این جور حرفا 

ما پول مازادمون کجا بود کل سرمایمون تو بورسه 😩

چی بگم والا،اینجور که مردم سرمایه هارو کشیدن بیرون سخت برمیگرده به حالت قبلش،ولی صددرصد برمیگرده

نه بابا انقدرا ضرر کردن وایسادن به امید برگشتن بازار 

صف فروش قفله نمیشه سهمارو راحت فروخت 😶

چقدر گذاشتی؟  تا الان چقدر ضرری؟

من ۱۴۰ همسرم ۳۰۰ 

همسرم سودی که تو یه سال جمع شده بود کلا صفر شد هنوز نرفته تو ضرر ولی من ۳۰ تومن ضررم

نه بابا انقدرا ضرر کردن وایسادن به امید برگشتن بازار  صف فروش قفله نمیشه سهمارو راحت فروخت 😶

اره بابا افتضاح شده.میره بالا دوباره،یکم زمان میبره.وای چقدر احمق بودم میخواستم طلامو بفروشم بذارم تو بورس،شوهرم نذاشت فروختم بجاش ماشین خریدم،الان بازم شکر خدا رو ماشین اومده ولی پولی که تو بورس داشتم اونم فقط عرضه اولیه همش ضرره،خدا ازشون نگذره،یعنی هرچی میگن برعکسشو باید مردم انجام بدن.بخدا روزی که حسن گفت تو بورس بیارید پولاتونو من همونروز گفتم فاتحه بورس خونده شدس و دیگه تمام شد،میخوان جیب مردمو خالی کنن

دقیقا ... کل پولمو تو بانک گذاشته بودم و داشتم سود میگرفتم کمی از قسطارو میدادم... به تحریک پدر و عم ...

اخه سوده بانک خیییلی کمه ادم دلش میسوزه بورس خوب بود قبل از اینکه این .....خودشو قاطی بورس کنه