2777
2789
عنوان

عکس دختر تو گوشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 8251 بازدید | 160 پست
خب این عکسا تو اینستا و فیس و تویتر فراوونه  نگران نباش  حس میکنم زیاد حساسی  بذار ...

پس چرا اینطوری تو هفت تا سوراخ قایمش کرده بود؟

صبر کنید عکسارو بفرستم متوجه منظورم میشید

اصلا عکسی نیس که آدم بخواد تو پیج یا پروفایل بزاره،دور و برش شلوغ و شلختست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش می‌دونه پارسال اینستا نگاه میکرد ب این چیزا آنقدر دعوامون میشد آخرشم من تپش قلب گرفتم 

پس بخاطر همین قائم کرده ک باز تپش قلب نگیری

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

از دیشب از ناراحتی زیاد تب کردم تا صبح نتونستم بخوابم اونم فکر کرد سرما خوردم تا صبح همش نگرانم بود ...

من بودم به روش میاوردم تو تایپکام هستش.....من  چن روز پیش دفتر گذشتشو پیدا کرده بودم  اسم خودش با اسم یه دختر که قبلا دوس دخترش بود و دیدم و کلی حرص خوردم ناراحت شدم ولی چون بهش قول دادم دیگ عصبی نشم عصبی نشدم ولی چ کنم واس گذشتش بود خب‌....تو دفترش بود و از اون دفتر خبر نداش خودش دفترو اورد داد به دستم.یچی میخاستم یادداشت کنم‌.ولی یه سال پیشم خودش تو گوشیم عکسای منو دوس پسر قبلیمو دیده بود و یکم اون موقع بحثمون شده بود البته من اصلا روحمم خبر نداش واس همین خودمو کنترل کردم.

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
همه مثل همن  عزیزم فعلا بد به دلت راه نده  چیزی ک زیاده عکس دختره  همه جا ریخته&nb ...

من برام مهم نیست با یه عکس عشقمو متهم به خیانت نمیکنم   تا با چشمای خودم نبینم ن باور میکنم ن به روش میارم  اما اگه ثابت شه   تو خواب  میکشمش 😐

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
پس بخاطر همین قائم کرده ک باز تپش قلب نگیری

از اون موقع دیگه گوشیشو نگشتم مثل کبک سرمو کردم زیر برف بی خبری خوش خبریه

اللهم عجل لولیک فرج ب حق حضرت زینب کبری سلام الله علیه 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.
من رفتم سرچ گوگلش چ چیزا ک ندیدم گردن نگرف ک

خخخخ اره منم تازه ازدواج کرده بودم باهاش رفته بودم تو اون قسمت سابقه ها کلی چیزای بد دیدم و دعوا شده بود...گفت مجرد بودم میدیدم و فلان الان بعد دوسال یادم اومد اعصابم خراب شد هههه

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

همتون خیلی حساسید🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........
خخخخ اره منم تازه ازدواج کرده بودم باهاش رفته بودم تو اون قسمت سابقه ها کلی چیزای بد دیدم و دعوا شده ...

مال من می‌گفت من ندیدم قسم میخورد منم گفتم گوشی دست دوم نیس ک بگم شاید صاحب قبلیش دیده ولی گردن نگرفت خرم کرد الآنم یهو یادم میوفته دیونه میشم 

اللهم عجل لولیک فرج ب حق حضرت زینب کبری سلام الله علیه 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.
آخه اینا کاملا مشخص بود که یکی فرستاده ،عکس سلفی یهویی بود،عکس س ک سی نبود که

بابا حساس نشو ،صداشو کسی گوش بده ......یکم راحت ترباش حساسیتم کم کن به رفتاراشم دقت کن الکی زندگی خودتو جهنم نکن که اونم واسش عادی بشه هرروز دعوا باشه بعدم اگه کسی نباشه دیگه واقعا میره سمت کسی