2777
2789
عنوان

جشن خواهرم شوهرم نمیاد یعنی؟

250 بازدید | 9 پست

۱۳ هم خواستگاری خواهرم ۲۹ هم بله برون و ۹/۹ عقدش حالا مادر بزرگ شوارم سکته مغزی کرده بیمارستان شوهرم میگه اگه بمیره من نمیام حق داره؟ شوهر شما بود چه میکردید آخه جشن نیست فقط صورت میگیرن

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم

شوهر من بود میومد چون میگی که تالار و اینا نیست

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از قبل آشنایی طولانی مدت داشتن خواهرتون با طرف مورد نظر؟

چطور از حالا قبل خواستگاری تاریخ گذاشتید واسه همه چیز؟

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
از قبل آشنایی طولانی مدت داشتن خواهرتون با طرف مورد نظر؟ چطور از حالا قبل خواستگاری تاریخ گذاشتید و ...

آره قرار گذاشتن جواب مثبته اونا میدونن

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم

من پارسال همین موقع مامانم فوت کرد من تو مراسم فاتحه بودم عقد دختر برادر شوهرم با اون یکی پسر برادر شوهرم بود  محضر عقدشون بود بعد رفتن خونه جشن  شوهرم رفت محضر کادوشونو داد 

روزگار چه زم اخوی چه زم اجوری استاره بخت مونه بردی به کوری  🖤💔

تا اون موقع بحث نمیکردم بعد که فوت می‌کرد میگفتم بریم مراسم اگه بکوب و برقص بود میایم بیرون. البته اگه میخوای راحت باشی نیاد من و شوهرم خیلی حریم همو رعایت میکنیم اصلا هم و مجبور به کاری نمی‌کنیم و آزادم میزاریم

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان.