2789

🔻 یک اعتراف تلخ! بازی با جان مردم!

💠 دکتر قانعی دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا اعتراف کرد:

👈وزارت بهداشت پذیرفته است که کشور ایران به همراه چند کشور دیگر، تعداد فراوانی از مردم را به عنوان موش آزمایشگاهی برای تست داروهای ضد ویروس قرار دهد و نتایج را به سازمان بهداشت جهانی گزارش دهد!

🔴 مسعود مردانی، متخصص بیماری‌های عفونی و عضو ستادملی کرونا، به خبرگزاری ها گفت: رقم واقعی جان‌باختگان دیروز کرونا، بیش‌از ۸۴۲ نفر بوده، نه ۳۳۷ نفر! 

❌ تست داروی اشتباه توسط #وزارت_کشتار_جمعی طبق اعتراف خودشان در شبکه خبر

مردم باز هم به طب استعماری اعتماد می کنند

👈حالا متوجه شدین چرا آمار بالا میره؟!

🔴 تست دارو های مورد تایید #سازمان_ماسونی_بهداشت_جهانی بر روی ملت ایران و افزایش شمار فوتی

🟣 ایا هنوز هم مایل نیستید دارو های #طب_اسلامی_ایرانی را برای درمان کرونا ویروس تایید کنید؟

🟢 داروی امام کاظم علیه السلام بدون حتی یک مورد فوت درمان 90 درصد قطعی رو داشته

#وزارت_کشتار_جمعی 

#سازمان_صهیونیستی_غذا_و_دارو 

#ترور_بیولوژیک 

#اصلاحات_بردگان_شیطان 

#کشته_سازی

#خیانت

🌺علوم و فنون طب روحانی🌺

🇮🇷 @teb_rouhany

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای خدایا دارم میمیرم ازترس😭😭😭😭

خدا بزرگه .منم هر از گاهی مثل شما میشم 

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 

خب بعید هم نیست که مردم رو موش آزمایشگاهی کنن اما طب اسلامی هم قبول ندارم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی