من حدود یه ماهه هرروز میزنم به لبام شبا و پنج دیقه ای ماساژ میدمو نمیشورم
و هرروز باید بزنین تا اثر کنه
الان قشنگ تغییر کرده دوروبریامم میگن🤔
و روغن اصلم باید قاطیش که کردین سیاه شه اونایی که نمیتونن ژل بزنن یا هرچی این روش تاثیر داره😌
سلامتی عشقم که وقتی دل بست... درو روی همه بست☺عه درو رو منم بستo_o درو باز کن خره منم عجبا:/😐 بابا منم وا کن عجب احمقیه:)) شما برید ببینم این چه مرگشه😒
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ادم هایی که بارها و بارها شما را می آزارند ،مانند کاغذ سمباده هستد،انها شمارا می خراشند و ازار میدهند ،اما در نهایت ،،شما صیقلی و براق خواهید شد ،و انها مستهلک و فرسوده...
سلامتی عشقم که وقتی دل بست... درو روی همه بست☺عه درو رو منم بستo_o درو باز کن خره منم عجبا:/😐 بابا منم وا کن عجب احمقیه:)) شما برید ببینم این چه مرگشه😒
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
کاش عکس قبل و بعدشم میذاشتی ببینیم منم دوس دارم امتحان کنم
ولی امتحان کن بنظرم