والا صد درصدیو نمیدونم 350 گرفت ازم بهش اجازه خودمو خونمو دادم دوشنبه چارشنبه شنبه هم قبل اذان در ورودیا گلاب میپاشم و اسپند و کندر دود میکنم حالا بعدش قراره بگه چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
من ۵لا خوردنم هم بخاطر عشق اولم بود.زندگی میکردم که به اون برسم.درس میخوندم که یه کاره ای بشم تا خودم برم خواستگاریش.ولی وقتی ازدواجکردافت شدید درسی داشتم.از همون لحظه زندگی برا من تموم شد.طلسم شد.هر چی تو این سالا تلاش کردم درجا زدم.لامصب خیلی خوب بود.خیلی.
امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
باورت میشه ۱۰ سال گذشته ولی اون لحضه جلو چشمامه انقد ترسیدم شب و روزم شده بود گریه میخواستم شکایت کنم از آبروم ترسیدم گذشت ولی خدا لعنتش کنه جهنم جاش باشه