2777
2789
عنوان

از عشق اولتون خبر دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3450 بازدید | 230 پست

والا صد درصدیو نمیدونم 350 گرفت ازم  بهش اجازه خودمو خونمو دادم دوشنبه چارشنبه شنبه هم قبل اذان در ورودیا گلاب  میپاشم و اسپند و کندر دود میکنم  حالا بعدش قراره بگه چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان حالت خوبه  منم کات کردم...

ن خیلی ولی زندم😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
ن خیلی ولی زندم😂

هی حالم افتضاح بده...

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
خودت نجات پیدا کردی خداروشکر ولی ظاهرا ادم خیلی بامحبتی هستی

اره به لطف پدرو مادرم نجات پیداکردم 

مرسی عزیزم 😘😘

خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤

انقد تو قلبم فشاره از درد یه وقتایی خوابم نمیبره،اخه دیوونه ی هم بودیم،ولی درست نمیشه برگردیم😔

عشق عجیب چیزیه ....درکت میکنم عزیزم.....من وشوهرمم عاشق همیم  بعد۷سال بازممیخوان جدامون کنن ولی نمیتونن

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
هی حالم افتضاح بده...

گور باباشون بیخیال

راستی برای قد هم یسری ورزشای کششی بلند میکنه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خیلیا شرایط مشابه شمارو دارن سعی کن خودتو با بچه سرگرم کنی و مدام یاد خوبی های شوهرت بیوفتی شاید تون ...

من ۵لا خوردنم هم بخاطر عشق اولم بود.زندگی میکردم که به اون برسم.درس میخوندم که یه کاره ای بشم تا خودم برم خواستگاریش.ولی وقتی ازدواج‌کردافت شدید درسی داشتم.از همون لحظه زندگی برا من تموم شد.طلسم شد.هر چی تو این سالا تلاش کردم درجا زدم.لامصب خیلی خوب بود.خیلی.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
گور باباشون بیخیال راستی برای قد هم یسری ورزشای کششی بلند میکنه

خیلی سختمه دارم میمیرم 

اره گلم انجام میدم

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
عشق عجیب چیزیه ....درکت میکنم عزیزم.....من وشوهرمم عاشق همیم  بعد۷سال بازممیخوان جدامون کنن ولی ...

ایشالله عشقتون پایدار و روز بروز عمیقتر و هرچی حسادت و دشمنیه ازتون دور باشه❤

خدا لعنتش کنه شیطان پست

باورت میشه ۱۰ سال گذشته ولی اون لحضه جلو چشمامه انقد ترسیدم شب و روزم شده بود گریه میخواستم شکایت کنم از آبروم ترسیدم گذشت ولی خدا لعنتش کنه جهنم جاش باشه

باورت میشه ۱۰ سال گذشته ولی اون لحضه جلو چشمامه انقد ترسیدم شب و روزم شده بود گریه میخواستم شکایت کن ...

پدر و مادرت چیزی نگفتن ؟ قصد عشق منم همین بود قبول نکردم کات کرد رفت دختر عموشو گرفت

ایشالله عشقتون پایدار و روز بروز عمیقتر و هرچی حسادت و دشمنیه ازتون دور باشه❤

عزیزمی.....

انشالله یا به عشقت برگردی یا بهترینش نصیبت بشه اینروزا برات خاطره بشه

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘