2777
2789
عنوان

از عشق اولتون خبر دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3450 بازدید | 230 پست
اره.بچه هم دارم.ازدواج نمیکردم چکار میکردم.ولی قلبا شوهرمو دوس ندارم.من عشق اولمو میخوام.همونی که هم ...

خیلیا شرایط مشابه شمارو دارن سعی کن خودتو با بچه سرگرم کنی و مدام یاد خوبی های شوهرت بیوفتی شاید تونستی عاشقش بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا که مجردن چی ادم دردودل هم نکنه؟؟؟ اصلا کسی که با یه تاپیک بخواد به گناه بیافته صبح تا شب خیل ...

عزیزم اکثرا اینجا متاهل هستن 

فکر به کس دیگه ای و تجدید خاطراتش هم نوعی خیانت هست 

میدونم شما هم نیت بدی نداری و برای دردو دل اومدی قشنگم

ولی ناخواسته داری گناه میکنی

یه مثال میزنم ببین خودت دوست داری همسر ایندت تو جمعی باشه که از عشق گذشتش صحبت بشه و راجبش صحبت کنه

قطعا ازرده خاطر میشی 

حالا گناهش به کنار

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
منم طلسم کرده زن عشق سابقم الان دارم باطلش میکنم در حال اقدامم میگن 100 درصد برمیگرده اگه باطل کنم ج ...

صددرصدیه طرف کارش؟؟؟؟اخه طلسم منو گفتن سنگینه کار هر کسی نیس باطل کردنش😔

تو چیکارداری توفقط اینوازمن یادت باشه  فقط و فقط یادت نره ک انتخاب درست و باشناخت کامل داشته ب ...

شناخت کامل و تصمیم منطقی خب اخه جای عشق واقعی رو.نمیگیره

شاید کنار اونی که با منطق انتخابش کردم بدبخت نشدم و زندگی خوبی داشته باشم اما هرگز سعادت یه عشق رو ندارم

یک هفته کات کردم برای همیشع

الان حالت خوبه 

منم کات کردم...

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪